Monday, June 1, 2009

Ke Penjara Penor, Bentong, Pahang

Semalam buat day trip ke Penjara Penor, Bentong, Pahang..first time tengok penjara ye..rugilah pulak pasal kamera bolehlah pulak tertinggal kat opis...rugi betul tak dapat ambik gambar tembok penjara tu sebagai bukti .... oh ye..kami ke sana bukan melawat banduan ye..tapi melawat adik saya yg kerja warden penjara tu..tapi teringin jugak nak masuk ke penjara tu tapi hari tu tak bolehlah...

kami sampai kat kuarters penjara tu jam 12.30 tgh..makan tengahari..pastu borak2..pastu baring2..pastu tidur jap...kul 4.00 ptg mcm tu..bertolak balik...

oh ye..kompleks penjara penor tu kompleks baru..kuarters baru..besar tau...3 bilik tidur, 3 bilik air tu..separate dining and living hall lagi..tapi tulah..apasal aku pi tinggal kamera kat opis ni...

2 comments:

CATZ said...

tempat ni on the way kuantan ke Pekan kan??
wah..melawat penjara gituh..

N.M.Ibrahim said...

catz..penjara baru ni arah ke sertik mempaga, keluar dari tol karak. ikut aje ke sertik mempaga..tapi hari tu ikut jln dlm kat n9 sebab malas nak ke gombak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...