Friday, August 28, 2009

Sabar ajelah

Semalam memang bersemangat ni nak balik awal....almaklumlah jarang2 boleh balik awal even sejak mula posa ni..anyway, semalam kerja dipermudahkan...kalau tak memang berbuka kat opislah jawabnye...

so elok2 aje jam punch card tu berbunyi 5.30 pm...teruslah aku meng klik kad punch kad yg tertera nama aku lah kan...

wah...gigih terus turun parking lot ni..tengok jam kat keta,kul 5.33 aku dah dlm keta ni...

terus hidup enjin...menderu ke palang parking tu..

sekali..alamak..beraturlah pulak keta..kan semalam hujan kan..jem lagi kat sini..

last-last...berjaya melepasi palang parking tu jam 6.00 ptg...boleh gitu..

dahlah 30 minit nak kuar parking...nak kuar dr parcel E ni lagilah...

sabar ajelah..dalam hati dah mula kata ni...baik aku duk opis, layan blog ke...

last-last sampai umah, kuar pintu keta...dengar azan kat TV1..boleh gitu..kekonon nak awallah kan...

semalam berbuka dgn ayam goreng kunyit, baki ayam rendang, sambal tempoyak aje...itupun nasib baik cik abang dah siapkan semua...dia sampai awal...

ni pesanan utk hubby ye...tq ye sebab dah 2 hari awak masak utk buka posa kat umah..hari ni nak request nasi goreng boleh..kih!kih!

hari ni...dah rasa nak ke pasar ramadhan aje ni..

2 comments:

shazali said...

nice request yg last tu ha.

kesahnya, abg syed baca ke blog akak nih? heheh..

N.M.Ibrahim said...

shah..dia bacaaa...6 bulan sekali

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...