Monday, April 5, 2010

How to Train Your Dragon


Lama sgt dah tak gi cinema dgn adam n johan...
and kebetulan skrg ni kan tengah heboh dgn cite Dragon ni..nak2 yg versi 3d tu kan..
tapi sebab kat Alamanda ni, takde yg 3D..so tengok yg biasa ajelah....
sebabkan tak sempat nak kejar show kul 8.15 tu...(kami sampai 8.20pm..sipi sgt kan..)
next show kul 9.45 pm...dah lewat tu..takut pulak adam n johan tidur...saje ajelah...
tapi sebab tengok muka dah nak nangis bila kita kata tengok esok ajelah...yelah, member dah tunggu dari last week lagi kan..
so beratur jugaklah beli tiket..
dah tu..sampai turn kitaorg..tengok2 tiket yg ada cuma seat paling depan..tak mendongak jadinye..
pusing kat adam.."Adam, kita tengok esoklah ye...sakit mata tengok dekat2 nanti..."
adam senyap aje...tak cakap sepatah pun...mesti dah bengang sangat tu..abg dah berair mata dah..
"takpelah dik..depan pun depan lah..."
"yelah kak...memang cite ni sold out aje dari start tayang..budak2 suka.." baik adik jual tiket tu cakap...
and memang depa suka..mata tak terkelip pun tengokkan dragon tu berpusing2 terbang..
kalau 3D ni..mau aku muntah berloya ni..ala2 naik roller coster dah ni..
tapi cite memang best...gambar cantik.. suka dengar loghat english si viking tu semua...
muka dragon ala2 monster jahat dlm Monster Inc..and mirip Stich jugak...

2 comments:

Hapi said...

hello... hapi blogging... have a nice day! just visiting here....

marie said...

hapi: tq for stopping by

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...