Saturday, March 2, 2013

Baby girl comforter

Tengahari ni aku siapkan baby girl comforter...

Dalam 4 jam dapat lah siapkan yg kecik ni...

Kalau yg besar, haru jugak sebab mesin jahit kecik kan..pastu meja jahit pun cinonet aje...

Aku ada beli 2 panel baby quilt through internet tp sayang sgt nak guna...

Aku ingat yg tu aku nak jual tp aku kena cari kain backing yg sesuai dulu...

Mak aku dah on the way ke sini pasal nak cari kain utk majlis adik aku nanti..

Esok plan nak pi jalan TAR, tengok kain kat sana..yahoooo!!!

Sejak2 kenal menjahit ni kan...aku memang kemaruk je nak ke kedai kain..asal gaji je, aku gi kedai kain...s

Sampaikan anak2 aku dah start mengamuk nak ikut aku keluar,pasal mesti kena tunggu aku kat kedai kain..

He he he..

Ok ni gambar comforter yg still hot from machine nih..

 

 

 

5 comments:

Anonymous said...

Sweet Marie,ni mesti project "baby girl" dah mula dalam planning stage. Uncle doakan your wish comes true. Selalu nya mother's feelings jadi kebenaran insyaAllah...KEEP SMILING AND KEEP THOSE BEAUTIFUL EYES HAPPY DARI UNCLE AL ....

shahhana said...

kak. mane nak cari sponge(atau ape bende namenye) kat dalan tu. dah lame dok cari x jumpe2

Queenie said...

marie, akak nak cari kain penebat, tapi taktau katner..

Uncle Lee said...

Hey Marie, you going to have a baby? Holy Smoke! I feel so happy for you.
Outstanding!
But maybe dapat twins?
That comforter looks so cute too.
You mentioned for a girl. What happens if a boy? Tukar warna? Ha ha.
Wishing you all the very best.
Lee.

Ermayum said...

santek -pandai u jahit - leh jual :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...