Thursday, November 13, 2008

First Tagged

This is the first time i being tagged by blogger..thanks ye faina..

rasanye setakat ni workstation i lah kot yg paling bersepah ...

the rules of being tagged ni senang aje..follow aje instruction kat bawah ni..
snap work station and then...

  • taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda...iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada..tengok contoh yang dibuat nih..

  • begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok..

  • sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya...kalau tak... terencat la dia... ha ha ha..

  • lastly...tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...pass la pada siapa-siapa...

kak ras vogue2704 faina7748 n.m.ibrahim

Now I want to tag
cik tem
ishan
adie
cik diena
cik F
catz
shah


Korang letak ye gambar work station korang...

6 comments:

Nuisanc3 said...

Ala akak ni.. tadi tanak tag.. org dah pulang kamera tu baru tag!

Hahah tunggu ada kamera nnt baru org buat tag ni.. hehehe... :D

Catz said...

err..
catz tu saya ke?.Insya-Allah nanti saya langsaikan...

catz miowwww

adie-ishmael said...

alamak...tax aku tau ler...

N.M.Ibrahim said...

adie...senang aje, u copy paste aje article i tu..tapi gambar workstation i tu u deleta n ganti dgn gambar workstation u, pas tu u letak link blog u..n jgn lupa pass pada 7 org blogger lain..buat ye pasal nak tengok workstation u..

catz..yelah, catz yg comel ni lah..teringin nak tengok tempat kerja u jugak..

cik tem..nanti akak pinjamkan kamera semula, nak recharge bateri dulu..

shazali said...

mesti tujuh jugak ker?

Kalau lebey kira invalid? huhuuh...

N.M.Ibrahim said...

shah..kalau lebih lagi bagus..cuma sekurang-kurangnye 7 org..bila shah nak letak workstation shah ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...