Tuesday, November 25, 2008

Ahhhh!!!

This week started in such "not-a-good" way for me..my PC's hard disk was corrupted so bad that the IT people can't even retrieve any data from it..that's means all my softcopy is gone, all my work in this Unit is lost forever ok..plus the my picture folder which contains lots n lots of my twin's picture(not print yet).. and that's means I will never have the print of that sweet moments...waaa!!!!

8 comments:

Faina Arisya said...

laaa sedihnya.. tumpang simpati laaa.. memang dah tak boleh cover balik ke??

N.M.Ibrahim said...

faina...Org IT dah try tapi tak boleh, saya ni memanglah buta part2 IT ni..tapi sedihlah...nasib baik ada blog ni, adalah juga gambar kat blog ni..tapi cikit ajelah..

shazali said...

kesiannya...

actually boleh dapatkan semula semua softcopy tu kalau betul2 penting...org IT tahu caranya..

chik_diena said...

sabar ye puan!!

N.M.Ibrahim said...

shah...dah 2-3 org akak minta tolong..memang tak boleh dah pasal hardware yg corrupt, vendor Dell pun tak boleh nak buat

N.M.Ibrahim said...

cik diena...sedihnye..ni dah 2 hari dok menepek kat tpt yana, pinjam PC dia

Ishan_Qureshi said...

Salam AKAK MARY,

Ermm,kya sad story hai? Oo Khuda, kya yeh zindagi hai? Huhuhu, tumpang sedih utk akak. Tp apa pun, sabaq noo..sabaq tu kan separuh drpd iman:-)

N.M.Ibrahim said...

ishan..ni tengah menahan kesabaranlah ni...PC dah ok dah hari ni tapi semua kosong ajelah..mcm umah barulah..kosong aje

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...