Tuesday, May 5, 2009

Klik-klik Weekend

Since both me and hubby had to work during the labour day, so we did not have a short holiday or breakaway...planning to go to Penang but have to cancel it...takde rezeki lagi...

Anyway here are some of photo klik-klik during the weekend at 1-Utama and at home sweet home...

secret garden in 1-Utama


the garden's sidewalk..





ada booth pengantin hari tu...this is almost closing time, that's explain why I can leisurely taking the photos..
sempat tukar cadar baru..kesian ayahnye kena tidur on baby pink..kwang!kwang!

2 comments:

putera said...

mary,,,aku nak komen sikit pasal bilik ko nih.....kalau nak beli pink color cadar tu...kena beli warna terang2 sbb bilik ko dah warna suam2.....nampak tak stunning....tak meriah dan tawar ajer.........kalau ko suka kolor pin mcm tu jugak, ko kena cat just one wall warna gelap...baru nampak seri....kalau tidak cadar mahal pun nampak macam murah...hehehe...hanya menasihati...

N.M.Ibrahim said...

aku mmg nak tukar kaler wall tu tapi belum masanye lagi...aku kena buat konsep yg aku nak tu step by step...pocket tak lebat lah...tak boleh nak buat semua sekali gus..heh!heh! nanti2 bila aku transform sikit2, aku update lagi ..kay

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...