Monday, October 11, 2010

Pepek...

Nama makanan ni cam lucah lah pulak..

tapi itulah nama yg member cik abang cakap...dia org Indonesia..

siap dia tolong bawakkan dari sana lagi lepas raya posa tu..

bila dah try..sedap tau..

dia punya rasa tu ala2 kerepok lekor kita..cumanye lebih lembut dan melekit..

dalam tu dia letak sebiji telur ayam rebus..

cara makan...gorengkan dulu cam kita goreng keropok lekor..and cicah dgn kuah sos cili dia..

tapi since kuah cili dia tu agak cair..aku campurkan dgn cicah keropok lekor..

makan time panas2..memang sedap..

lepas ni, haruslah aku pi belajar resepi dia kan...

2 comments:

S.I.H.A.R said...

ish name memang lucah pun..mesti sedap..

marie said...

Ye hajar...nama tu kena sebut slow-slow sikit..tapi rasa dia mmg sedap..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...