Friday, February 25, 2011

Giant pulak....

kan hari tu aku kata, bunting "tesco akan dibuka" dah start di tampal kat lamp post sepanjang jalan kat Nilai ni sampailah ke umah aku kat Pajam tu...

semalam masa aku balik kerja..dah aku terperasan iklan Giant pulak besar kat bulatan yg sama dgn iklan Tesco (yg aku nyaris-nyaris eksiden tu..kalau jadi, camno aku nak cakap kat keta yg kena langgar tu..."maaf ye, saya asyik dok baca iklan tesco ni.."..memang mati aku kena sumpah dgn driver tu kan..)...

yg menariknye...iklan tu ttg perubahan waktu perniagaan..

dia jadi cam ni...

Isnin-khamis - 8 pagi hingga 11 mlm..
Jumaat-Ahad - 8 pagi hingga 1 pagi...

haaa kau!!!!! lepas ni, agak2 aku lapar nak makan aiskrim ke, nugget ke time-time tengok tv hujung minggu..hatta kul 12 malam pun, aku masih boleh ke sana membeli eskrem ye...


dan sepanjang jalan ke umah aku tu...bunting ttg menda ni pun dok lah berselang-seli dgn bunting tesco tu...

p/s: aku wonder lah pulak, sok-sok tesco bukak, agak2 apalah waktu perniagaan tesco...

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Marie, I love your humour.
Hey...you better watch where you drive....nanti other drivers stare or horn at you....ni la, perumpuan2 tengok Mall ke kedai2 ada special, da la lintang pukang, ha ha ha.

Have a pleasant week, and happy shopping.
Lee.

marie said...

Tu lah Lee..mesti driver tu menyumpah I, nak2 bila tengok woman driver...hah!hah! tapi tesco punya iklan tu, mencuri hatilah...tu belum lagi dia letak gambar handbang, baju semua tu...susah tullah nanti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...