Monday, December 19, 2011

esok hari jadi twin

esok hari jadi si twin tu...yang ke7..

kesian budak lahir december kan, kekawan dah lama dah sambut besday, hang pulak, dah lagi 10 hari nak masuk darjah 2, baru nak sambut besday darjah 1...kah...kah...kah....

ok...permintaan utk besday kali ni...nak kek angry bird...

aku dah order dah...harap2 menjadilah seperti yg diminta oleh bebudak tu...tapi dapat on friday nanti..kira acara potong kek, hari jumaat malam or sabtu lah ye...

aku takde buat apa2 party pun utk depa...cuma kalau ada rezeki lebih dan ada kelapangan masa, Insyaallah nak bawka jugak depa pi tidur kat hotel...tapi still pening nak mencari tempat yang sesuai dgn masa yang terhad...bosan tullah...

oh ye...hadiah besday tahun lepas, basikal baru sudah hilang dari porch rumah pagi tadi...aku suspek, depa bawak pi main kat taman mainan, pastu lupa nak bawak balik...aku pulak semalam, memang tak check pun basikal depa ada ke tidak...

anyway, aku dah call suruh pi cari balik basikal tu...adalah tu dia campak kat mana2...dulu sekali, jiran sebelah cakap nampak basikal dlm longkang, sekali tu ada orang tolong simpankan dalam dewan depan umah...ish, ni kat mana pulaklah nak jumpa nih...

ok lah....aku nak balik awal sikit hari ni....hari ni kan hari bonus...adik aku request belanja dia tutti frutti...ha ha ha...bolehlah...tp aku yg akan tekan noozle yogurt tu sebab aku bajet sorang RM10 aje..kalau kasi kat dia tekan, mau RM30 hinggit jadinye....

8 comments:

Small Kucing said...

Happy bestday ler :). Eh eh bonus day ah...mintak belanja boleh?

Uncle Lee said...

Hi Marie, happy birthday to your twins. Wow! Thats really fun, celebrating two birthdays same time.
Satu cake potong dua.
Tell them an Uncle From Canada wishes them a very happy birthday.
Best wishes.
Lee.
Ps, I cannot have anymore birthday cakes as the cake will need a very strong foundation, as the candles weigh more than the cake, arhaaa ha ha.
Lee.

mamabetty! said...

hepy besday adam n johan!
semoga mjadi ank yg soleh n blaja pndai2 ye..
waaa..kek angry bird..bdk2 skang sume nk angry bird kan..huhu..

Anonymous said...

Sweet Marie wish the twins happy birthday from Uncle AL and Aunty in Penang.Mudah-mudahan betambah rezeki, bertambah iman, bertambah keberkatan umur INSYAALLAH.
Bonus dah dapat bila nak belanja makan fish and chips ala cardiff.

.

marie said...

SK...nanti auntie dapat bonus besat punya, auntie belanja friskies yang paling mahal tu ye...he he he..:)

anyway, thanks for the wish..

marie said...

Lee...sebab u hati still muda kan, u letak lilin ikut suka hati u lah nak umur berapa kan...the best age that u been...he he he...anyway, lagi besar kek, lagi bagus apa..boleh jamu ramai kekawan tau...

p/s: kalau I ada duit banyak punya, I kirim kek yang ada model kat dalam tu kat u...:)

marie said...

mamabetty...saya pun doakan gitulah..janganlah buat hati saya kena heart attack ke..pengsan loh....elok2 nak bagi kek angry bird, kan aku yang berubah jadi angry bird kan...he hehe

marie said...

Uncle Al...thanks ye...nanti kita share pulak gambar kek angry bird tu...mana tau kot-kot adib pun berkenan kat kek angry bird kan....ha ha ha...bolehlah bagi idea kat atuk and grandma...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...