Friday, December 23, 2011

besday twin lagi...

petang ni nak potong kek si twin tu...sejak hari selasa dok tanya kek dia bila nak dapat haa...

and tahun ni, depa request pulak nak ajak kawan sama2 sambut besday hah....

kalau nak buat weekend memang bestlah sebab timing cantik gitu tapi aku punya helper a.k.a adik aku balik dah ke kampung...nanti sapa nak tolong aku...

pastu ayahnye ada kelas lagi hari sabtu...so dia pulak takde...makanye buat jugaklah petang ni...lepas aku balik opis lah....harap2 dpt kuar awal lah hari ni...

and yang paling penting, aku amatlah berpuas hati dengan kek yang aku order tu hari...memang menepati citarasa aku lah...harap2 si twin tu sukalah...walaupun depa sebenarnya nak angry bird kaler hitam tapi tak lalu pulak aku nak makan kek kaler hitam kan...



isi kek adalah black forest and then dia guna fresh cream for the bulu-bulu tu and fondant utk tulisan happy birthday kat keliling tu...suka sangat tau sebab aku kecik2 dulu tak pernah dapat kek-kek cam ni..he hehe..

oh ye...ni aku pesan dari kawan officemate aku ni..kalau korang nak tengok hasil-hasil lain dia yang cute miut sila  klik sini:)

gambar kek ni pun aku copy dari blog dia jugak....:)

10 comments:

Small Kucing said...

eee....jgn bagi anak aku nampak angry bird cake...nanti dia nak pulak

Anonymous said...

Marie nice cake ni mesti nak jadi agent kat Penang mesti sold out punya. My cucu nanti hari2 nak birthday bukan apa nak cake angry bird,nak kena order lah cam ni happy bestday to Johan and Adam now angry bird at 7 y.old nanti bila 17 Y.OLD apa bird pulak ya, mesti bukan angry bird tapi manja bird masa tu siap Marie cekak pinggang ahahahahaha from Uncle AL.

MOKCIK AZWA said...

Salam Marie...

Lamanya azwa bercuti kerja dan bercuti dari berblogging jugak hehehe..

happy belated besday la kat twin Marie berdua tu..memang comel la kek angry birds tu hehehe..

Uncle Lee said...

Hello Marie, sorry for arriving lambat....no, I did not miss the bus....sakit kuat with food poisoning, first me, then my wife.
Now back to normal.....
Happy birthday to your twins.
I suka the cake, burong garang, is it?

From Canada, wishing you and family a very happy new year, and all best wishes.
Stay young, stay beautiful. And keep a song in your heart.
Lee.

Amelia's De-ssert said...

Hi Marie, happy birthday to your twins. Itu angry bird cake banyak comel.
Tapi I main angry bird sampai geram, muka pun hampir jadi angry bird, LOL

Happy new year to you and all the best in 2012. Have a nice day.

regards
Amelia

marie said...

SK...budak2 ni ikut trend semasa cite karton..u make sure u tunjuk gambar ni bila demam angry bird dah reda ye...he he he..:)

marie said...

Uncle...ni kalau uncle beli utk adib niiii....confirmlah ke akhir hayatlah, uncle adalah atuk dia yang rock, best in the world...ha haha...

marie said...

Azwa...tq...angry bird dah jadi penyek bird dah haaa....sedap...

marie said...

amelia...i pun dah nak nyaris2 nak kena simptom angry bird ni jugak tapi cepat2 berhenti sebelum nanti perang dunia pulak kat rumah tu, berebut laptop kan...ha haha

marie said...

Hello Lee....ha ha ha..oh kat toronto panggil burung garang ye...kami kat Malaysia panggil angry bird...tertukar bahasalah pulak kan...ha haha..

anyway Lee...syukurlah u dah sihat and your wife pun dah sihat...welcome to the new year ye...

see u

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...