Tuesday, January 15, 2013

Happy Birthday Dear & cite baju ipad

semalam sebelum tidor, sempat siapkan baju baru utk ipad/notebook...:)

ingatkan boleh tidor lena...tapi nan hado...

sebab hari ni ada audit pensijilan semula ISO utk unit aku...

kalau tak dpt sambung sijil ISO ni, ada harapan aku dpt surat kan...ha ha ha...(pengsan jap...)

and hari ni jugak adalah besday En. Abang yng ke 41....

tapi sebab kalut dgn ISO punya pasal, aku boleh terlupa pasal besday dia...takpe, petang ni sempat lagi pi beli hadiah and kek lapis Apollo...:)

ok..ni nak tunjuk baju baru ipad aku....simple jah...

aku tengok2 koleksi kain2 yg aku dah beli kan..banyaknye kaler pink je....

lepas ni aku kena adjust mata utk tengok kaler2 lain jugaklah...


9 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Saya impressed dengan orang yang bersungguh2 macam Cik Marie ni :D

Queenie said...

dah semakin banyak koleksi marie sekarang ni...suka tengok..

MOKCIK AZWA said...

Happy birthday utk cik abang Marie tu..

wah rajinnya Marie..cantik cover ipad tu..

Small Kucing said...

alamak...ISO ah....pening ni....

Happy Birthday to your Hubby

Uncle Lee said...

Hi Marie, wishing incik Abang many happy returns of the day....
Best regards to him....wow! He still so young.
Love that cushion of yours....you are very creative, I am very impressed

Hey, you take it easy, ya. Jangan stress ke tension....
This ISO buat orang lintang pukang.....
Have a nice day. Simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

marie said...

Thanks pizli...awak pun betul2 bersemangat bersukan kan..good..very good..hari tu balik kerja, saya lalu bukit mahkota, pastu nampak macam kelibat awak dok jogging..nak hon say hi tapi takut salah orang pulak sebab u on the side of road...he heh e

marie said...

kak Q...sikit2 lama2 jadi bukit...tapi sebenarnya nak kurangkan koleksi kain yg tak berjahit, baru boleh tambah baru tanpa perlu dengar bebelan cik abang..ha haha..kang dia kata saya ni pandai membeli kain je, menjahit ye tidak...:)

marie said...

Sk..yep..ISO ni memang memeningkan kepala....:)

marie said...

Lee...thank you for the wish...muda lagi ke dia tu....tapi for men, life begins at 40 kan..so kira baru umur setahun lah tu...he he he..

and yes Lee...ISO buat i tak lena tidor....;(

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...