Monday, January 28, 2013

Wrislet coach..

Kan ke main ramai lagi dok pakai wrislet skrg ni kan..

Aku teringin lama dah nak coach punya wrislet...hari tu pi singapore and johor premium outlet, tak beli pun..pi singapore sangatlah tak best sebab hujan sepanjang hari..nak berjalan pun susah..dgn si kembar yg dok sibuk nak cari mainan depa je..tak masuk butik coach pun tak aman..tapi tak menyesal sangatlah sebab sales tak best mana pun..

So sebab aku tak dpt coach punya kan...

Aku buat Brand sendiri ajelah..

Ni fisrt time dpt jahit zip..walau pun hazab sangat...dengan berapa kali dok tetas jahitan...nasib baiklah semangat aku kental jugak..kot tidak, memang aku tong sampahkan aje..

Dan hasilnye....

Ni kira paling basic lah ni...tu pun sampai dekat 3 jam aku dok mengadap...penat tul...

Tapi oklah, dpt jugaklah buat walaupun tak kemas..

Hat bawah tu, adik aku punya...nak letak barang je...dia takde ipad ke iphone..sebab aku kata, tunggu hang kerja sendiri dulu, baru hang beli sendiri...kah kah kah..

P/s: lupa nak kasi tau..akhirnya berjaya jugak aku update blog dgn ipad ni..guna app blogsy..tu yg rancak nih...:)

 

 

6 comments:

MOKCIK AZWA said...

Wow Marie..cantikkk lahh..rajinnya Marie..

p/s baru tahu benda ni dipanggil wrislet hehehe..

Anonymous said...

Sweet Marie,wah cam ni birthday Uncle mesti dapat hadiah di buat Sweet Marie sendiri,eh wah angan2 lah ni tak pe kan? Seronok tengok you rancak gan hobby keep it up hobby lama jangan lupa ok perlu jugak tuh.spelling dia almost the same HUBBY/HOBBY ahahahaha,joking ya jangan marah Uncle suka cam kata birthday boy Toronto "tarek kaki"...Deman dah turun manja masih lebih ikut kata ADIB.

MamaDaniel said...

oklah tu.. nampak kemas jer jahit zip.. saya masih fobia jahit zip ni.. kalau tak patah jarum memang tak sah lah kan.. hihihi..

nur marina said...

thanks azwa...penat betul nak membuatnya esp tang nak jahit zip tu...sebab saya ni amatur kan...tapi bila dah siap, puas hati sgt walaupun part kat zip tu tak kemas sangat...kena practice lagi nih...:)

nur marina said...

Uncle....yes, uncle berjaya guess what for your birthday..tapi saya kena cari kain yang sesuai utk uncle..kan saya jahit kain pink bunga-bunga kan, kena gelak kat Zul and the geng pulak...he he he..

wow...kali ni adib jadi nurse jaga atuk lah nih...camne dia pujuk atuk makan ubat nih...habislah atuk jadi bahan experimen dia...he heh e...

see u uncle...take care ye..:)

nur marina said...

mamadaniel..betullah part ni memang mengharu kan...camnelah kalau nak buat zip seluar...tapi bila tengok kat youtube tu cam senang aje...bila nak ikut, mak aiaiii....kerja mentetas benang aje....nasib baik siap jugak...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...