Thursday, September 5, 2013

hasil menjahit...baby quilt...




Lama sgt dah tak buat entry pasal jahit-menjahit...sebab lama cuti menjahit time bulan posa tu kan...(nada bunyi macamlah tukang jahit kan...tapi kalu tukang jahit, bulan posalah paling sibuk..he he he)..

tukang jahit sendiri2 suka ni kan..adalah projek2 kecik yg aku buat cam kotak tisu, tote bag, beg telekung tp tak ingat nak letak kat sini...gambar pun aku tak upload lagi dari kamera...(kat mana heh kamera aku letak...)

ok...ni yg terbaru lah aku buat, 2 minggu lepas...utk 2 orang kawan yg baru dpt baby boy...



buat serupa aje, beza kat kaler binding aje...

5 comments:

MOKCIK AZWA said...

Wow..cantik la Marie...rajinnya you.. saspek i ooopsss respek i...hehehe

nur marina said...

azwa..jahit2 jenis2 lurus cam cadar n alas meja, oklah bolehlah lepas...ni tgh nak belajar jahit baju kurung...nnt kalu baju ke opis, jimatlah sikit, tak payah upah dah...he he he

MamaDaniel said...

cantik2... i like.. kak..saya pun baru dapat baby jugak... hahahahaha... ;P

Hana_Nana said...

Nur marina duduk kat area mana? Ambil jahit quilt tak? Saya ada fabric untuk buat quilt, tapi x jumpa la org yg pandai jahit quilt..

nur marina said...

salam Hana...saya kat Nilai, N.sembilan...skrg ni saya takde batting dalam untuk jahit quilt tu...hana duk mana?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...