Wednesday, November 13, 2013

Penantian itu satu penyiksaan..

aku dalam penantian ni...dan org kata penantian itu satu penyiksaan tp kalu penyiksaan yang baik, takpe lah kan..kalu penyiksaan yg teruk..tak ke haru..

update blog pakai ayat cam update fb kan...tp aku jarang update fb..suka baca status kekawan je...kurang2 taulah apa yg depa buat...kepochi betul kan..

balik cite penantian...

aku sedang menunggu label produk yg aku tempah online...seller dah sms tracking number poslaju kat aku semalam...

hari ni check kat website poslaju, dah gerak kuar dr Pos KL..

tadi tanya staff kat opis aku, biasa poslaju sampai opis kul berapa...katanya kul 2 ke atas...

kat opis ni, kalau poslaju ke berdaftar ke (kecuali myeg roadtax) mmg deme akan hantar ke Unit Daftaran..pastu org unit tu akan hantar email kat kita utk pi ambil barang kat tempat deme..

yg ni..haruskan aku yg tepon daftaran dulu, tanya barang aku dah sampai ke belum..melampau kan ketaksabarannya...:)

nnt aku update bila dah dpt barang..

2 comments:

Uncle Lee said...

Hello Marie, how you doin'? Busy?
Bila senang, not playing golf or at the club, drop by my last posting, posted today.
You pergi out of town? Drive safe....
Be seeing you. Ada hilang lagi kg? ha ha ha.
Lee.

marie said...

Hai Lee...i lama hilang hari tu pasal mood i hilang ke laut dalam lah Lee...bosan dgn hal opis, sampai rasa nak resign pun ada jugak..tapi now dah ok dah...boleh ketawa balik...

Lee...nasib baiklah i dah apply green pass dgn u kan..kalau tak, mesti i melepas...he he he..

see U Lee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...