Saturday, November 9, 2013

Kerja baru...kedai baru

Lama dah tak buat project menjahit...tp dlm kepala ni mcm2 project nak buatnye...nak2 bila tgk project2 kat blog n fb otai2 menjahit nih..

Dan aku pun slow2 nak start jual produk2 yg aku buat...skrg ni xde apa pun lg..tp aku dah order label produk aku, aku dah buat page kat fb utk produk aku..

Yg xde nye adalah produk utk dijual...kih kih kih...xpe kan...pelan2 kayuh...since menjahit pun time weekend je kan..

Nnt bila dah ada produk.dlm page tu...akan ku warwarkan di pondok ni ye...
 
Hari ni aku dpt buat 2 project..

Satu...aku buat si owl ni...tgh in lah benda alah ni di kalangan org2 menjahit...burung hantu mata besat punya...yg ni pattern aku ambil dari internet...tp penat dah cari, tak ingat kat website mana yg aku print pattern nih...kalau aku jumpa, nnt aku update kat sini ye..


Yg kedua nye..buat sleeve utk papago aku...

4 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Cantik!

Anonymous said...

Sweet Marie pasti berjaya looking at the photos memang cantik, classy looking product. Keep it up. Dari Uncle AL and Aunty Ina.

marie said...

Pizli...terima kasih..

Uncle...terima kasih juga...ni aktiviti mengurangkan stress hidup...seronok buat aktiviti ni...atas kreativiti masing2..nak-nak tengok kat website, walahweh...lawa2 design depa..:)

MamaDaniel said...

waaa... dah open fb shop? bagus kak! bangga aiii..
owl tu pun cute.. :D mmg ada market ni.. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...