Wednesday, December 11, 2013

baby blanket

semalam lepas dah kemas2 ruang jahit tu, terus semangat nak menjahit..

kebetulan pulak sorang member opis hubby aku baru dpt baby girl..

so buatkan blanket baby utk dia...



buat simple jah...ikat dgn reben je....and dah sampai ke tangan tuan baru..


11 comments:

Faina Arisya said...

sweet.. nak gaks..

Anonymous said...

Sweet Marie, Taniah satu lagi project berjaya gan Cermelang . Kalau KPI, uncle bagi 10/10 . ISO certification pass with flying colors. Keep up your handcrafted hobby/ business whichever comes first pun bolih yg penting you enjoy it. Syabas keep it up. Salam Dari Uncle AL.

marie said...

Faina...Insyallah kalau ada kelapangan..

marie said...

Salam Uncle....now ni lebih pada hobby sambil2 mencari income tambahan utk pi shopping...he he he..Allahamdullillah sebab ada jugak terima order dari kawan2..cuma tu lah, weekend aje sempat menjahit nye...

Uncle take care ye kat penang tu...jaga makan, jaga kesihatan tau...kirim salam kat auntie Ina...:)

Shane said...

Hi Marie, here's wishing you happy holidays and the very best of seasons greetings.
Love your beautiful handiwork. Its beautiful.
Best wishes,
Lee.

cik hani said...

kat mana nak dapatkan batting polyester?

Saya tinggal di kawasan Selayang, Batu Caves.

boleh emailkan saya kat rosnizahani@yahoo.com.my

sangat berminat jahitkan item ni sendiri

Shane said...

Hello Marie, just dropped by say hello. Bila your baby arrive? Saya dengar you expecting twins?
Good to have babies in the year of the horse.
Love the colour of the blanket. Looks cute.

You have a nice day and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

CA said...

Salam Marie..

Makin lama makin mabeles aaa...santikk. I wish ada babay lg then borre rekues you buat..tp nampaknya idakkk le...faktor usia gitu..

errr maybe for my cucu kot...hehehe

Tahniahh!

marie said...

Cik Hani..batting tu saya beli kat kedai jahitan dekat area McD drive thru kat Nilai or dari kedai kak Mazni, depan tune hotel KL sana...kak Maz jual murah sikit rm12/meter..tapi jauhlah dari umah saya..

marie said...

Hai Shane...wah....camne ada news nih...kalaulah betul....you be among the first to know it...keeps your pray for me ye...:)

marie said...

CA....Insyallah...i pun makin suka menjahit ni...release tension pun ye jugak...takpe...cucu pun boleh...mana tau pencen nanti i buat bisnes ni kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...