Sunday, December 1, 2013

Nasi minyak lg...

Lama dah x masak nasi minyak...skrg ni makin malas nak masak nasi2 cam ni sbb duk berdua dgn vik abang je..
Si kembar tu duduk kampung since 16 nov hari tu...and dah berangan nak sekolah kat kpg tuh...kesian ibu dia duduk sorang2...bosan giles sbb xde kawan nak bergaduh..pitching suara aku pun volume plg slow dah skrg ni...lama dah x jd naga..
Hari tu mak aku tepon..dia citelah...dia tanya si adam "adam tak rindu kat ibu ke?"
Apa dia jwb tau.."tok mi tak tau ke..ibu lagi suka kitaorg takde...xdelah dia geng nak bergaduh..."
Alaaaa...mmglah xde geng nak bergaduh...geng nak berckp pun xde nih hah..
Ops sorry...aku nak cite lunch hari ni aku buat nasi minyak dgn kerutub ayam ...lama x makan nasi minyak wehhh...

4 comments:

Anonymous said...

Sweet Marie wah honey bulan lama jugak ni from mid Nov till now. The nasi minyak looks good ni yang buat teringin.Keep smiling and be happy always...Uncle AL

Small Kucing said...

mmmm rindu pulak nasi minyak....kalau with daging...yumz

nur marina said...

Salam Uncle..yelah uncle, honeymoon panjang nih...tapi moon ye tak kuar2 bersinar...hujan punya pasal kot...he heh

nur marina said...

SK...betullah kata u, resipi kerutub ni pun best buat daging or itik je..i fisrt time buat ayam kerutub, tapi kureng umphh...next time i stick to meat and itik je lah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...