Saturday, September 4, 2010

Coklat Kek sedap


Ni nak tolong promotekan bagi pihak colleague hubby...wife dia ada buat kek coklat utk dijual..

aku dah rasa dah sebab dah beli sebiji...sedap sgt..begitu lembut dan moist..

and kalau korang dah tempah kek utk raya..takpe..korang boleh tempah lepas raya and bila2 korang nak sebab wife dia ni tak kerja...so dia buat jualan ni utk tambah income keluarga..so anytime korang nak, dia boleh buat..cuma bagilah atleast sehari in advance kan...

kalau korang kat area putrajaya...I boleh tolong hantarkan..yg dok kat area Nilai tu..dia boleh htrkan sendiri kot..

setakat ni dia cuma buat 2 jenis kek aje dulu..kek coklat and kek buah..dua2 ni jenis kukus...

gambar kek buah takde lagi sebab aku order utk balik raya..so nanti next week baru dpt..nnt aku letak gambar dia bila dah dpt kek nye..

ok..harga kek ni amatlah berbaloi..

kek coklat .... RM30 sebiji (berat sekilo)

Kek buah...RM50 sebiji (berat sama sekilo kot..or dia ikut ukuran bekas tu)

so korang..kalau nak tempah boleh msg aku ye..



3 comments:

Uncle Lee said...

Hi Marie, wow! Thats a beautiful chocolate cake.
I guess lots of people love these chocolates.
Must have taken you some time to bake it, looking at it.

So? What cakes you making for hari Raya?
Have a nice day, selamat berpuasa, Lee.

marie said...

Uncle Lee...ni bukan kek saya buatlah..ni saya beli dr member hubby...and tlg promotekan bagi pihak dia..

kalau saya yg buat, tak jadi cam ni punya...fail lah sikit masak2 kek and kuih ni...:) pandai makan kek je saya ni..

Faina Arisya said...

salam..

dia bleh wat deco macam2 tak atas cake tu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...