Wednesday, September 8, 2010

Salam Aidilfitri 2010/1431H

Selamat hari raya ye..

cam biasalah..bila raya ni mesti nak kena mintak ampun maaf, halal makan minum semua, salah bahasa bergurau kasar tu, minta dimaafkan jugaklah ye..

Saya start cuti esok...balik ke Dungun pun, maybe esok jugak, perancangannye lepas sahur...

Hari ni takde mood nak buat apa2 sebab opis senyap aje..ada yg dah cuti, yg tak cuti pun, badan jasad aje rasanye kat opis ni, jiwa dan raga dah kat kampung masing2..

ptg ni, kalau sempat .. nak pi cari baju kurung siap sepasang...supaya sedondon satu family..

ok..yg drive balik tu..drive molek..

yg naik bus tu...kalau pakcik bus tu mengantuk ke, bwk laju ke...ckp slow2 dgn dia..pakcik, kita berhenti tidurlah dulu ye...kesian dia mengantuk..biar lambat asal selamat kan..

p/s: syukur jugaklah sebab kembar tu berjaya jugak posa setakat ini...tinggal 2 hari shaja sebab depa demam..hari ni dpt duit raya dari babysitter dia...lepas raya ni, kompen aku kena pi cari 2 biji basikal..kot tidak, ada yg tahun depan, depa mogok taknak posa dah

6 comments:

shahhana said...

same la kak. kami sekeluarga pun nak minta maaf andai ada yang terguris sepanjang kita berjiran. sori gak tak sempat nak balas juadah berbuka puasa.x sempat tahun nih.asyik menapau kat bazaar je kejenye..huhu

Uncle Lee said...

Hi Marie, salam aidilfitri, and selamat hari raya to you and all at home.
Wow! You da balek ke Dungun? Saya suka Dungun, beautiful place. I used to stop there for coffee or lunch enroute to or from Trengganu.

Used to stay at Tanjong Jara as well Primula hotel practically every month back in the '80s.

You have a happy holiday....best wishes, Lee.

Uncle Lee said...

Hi Maries, just dropped by say hello.
Hope you and family had a fabulous hari raya.
Best regards, Lee.

Uncle Lee said...

Hi Marie, how you doin'? Had a good hari raya?
Wishing you all the best, Lee.
Ps, guess who's coming for dinner, here in Toronto?
Best regards, Lee.

asma said...

selamat hari raya kak marina,
tak berkesempatan lagi nk pegi beraya kat umah akak, lama ke akak beraya kat kg hari tu?

marie said...

Hana: Sama2 lah kita ye..tahun ni posa dlm kesibukan betullah..

Uncle Lee: tq for the wishes..nanti dinner baik2 ye with Your HIghness..

Asma: jgn lupa ke open house Pajam nanti ye..tunggu akak buat open house, rasanye tahun ni tak buat jugak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...