Monday, December 20, 2010

Happy 6th Birthday Day Dear

Hari ni genaplah 6 tahun dah usia twin aku tu...

patutnya nak celebrate semalam..tapi abahnya kena kerja pulak...

nak celebrate hari ni..maknye kena pi kursus pulak kat sabak bernam sampai rabu..

and surprisingly..bila aku cakap..nnt kita celebrate next weekendlah ye...bila ibu and abah tak kerja...kita beli kek and hadiah sekali hari tu ye..

and mereka boleh menerima tanpa banyak uhhh ahhh...

heran jap aku sbb selalu, pasal nak pilih channel karton, pasal nak pegang remote astro pun boleh bergaduh tu..lari2 pusing kerusi tau...

maybe sebab aku dah racun dgn hadiah idaman kalbu mereka kot..

kot melawan kan..terus aku tarik balik hadiah..kan...

sapa yg rugi...depalah...aku tak rugi sebab selamat duit aku..kih!kih!

p/s: gambar takde kena mengena sbb itu ajelah gambar depa yg aku tak post lagi kat blog ni..nak upload gamabr baru pun malas ni...tapi korang tengoklah..kiblat tok imam dah betui dah, tapi makmun nye degil kan..nak ikut jugak kiblat dia sendiri...aku malas nak layan depa dok gaduh pasal baik aku layan game kejap..

4 comments:

Uncle Lee said...

Hello Marie, happy birthday to your twins. Wow! 6 years old already. Time for another one, *wink*.
Marie, here's wishing you and family the very best of Seasons greetings.
Best regards, Lee.

marie said...

Lee..have been trying hard for another girl (hopefully) tapi still kena kerja lagi lah Lee...heh!Heh!

lien said...

heppy bday twin..:)

marie said...

Lien..tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...