Tuesday, December 28, 2010

kisah pelamin anganku

cantik tak pelamin kat atas ni...

aku suka sebab semua putih...kalau aku punya, bunga kiri kanan tu pun aku suruh letak bunga putih je...

and ada sorang lagi yg suka pelamin ni...

sebab time aku ambik gambar ni, si dia ni...boleh pesan kat aku..

"ibu..ibu simpan gambar ni sampai adik besar ye.."

"apasal pulak?"

"sebab adik sukalah tempat duduk ni..cantik...nanti adik kahwin, adik nak buat cam ni..
ibu simpan tau..sebab takut nanti adik lupa.."

pengsan aku.....anak aku yg tak sunat lagi tu, dah pasang angan2 pelamin...sakit!!!!!


p/s: gambar di kenduri kahwin anak boss lama hubby aku..kat DBP, KL

4 comments:

Uncle Lee said...

Hi Marie, wow! Thats really beautiful and elegant too. Love the colours.
Looks very classy too.

Hey, your teka teki made me scratch my head dua hari! Luckily my good friend AL came to my rescue....I thought he too was guessing, but checking your reply, yes, he is correct.

Cheh! Why I never thought of that. Itu la dia....living a life like a Bangkok monk presently, suda retire from chasing after sarongs, otak da ta'centre, ha ha ha. The mind now always honest thoughts, unlike old days, lepas handbrake, ha ha.

Marie, love women like you! Now you know why I dated more Malay women than others....they more fun with lively humour and teka teki too, ha ha ha. Lee.

marie said...

Lee...tu lah skrg ni pelamin semua dah makin cantik-cantik...mcm2 tema dah skrg ni...hantaran pun dah grand-grand siap ada yg bagi blackberry, ipad, all the latest IT gadget, kunci kereta etc...tak mcm i dulu2..hantaran standard aje...

About my teka teki tu..yes AL give the right answer..i masa dpt teka teki tu pun, garuk2 kepala jgk and mmg tak dpt pun answer nye...

Lee..oklah u dah tarik handbrake sbb nanti kalau still tak tekan brek, habislah u kena tidur luar hari2..dah lah Canada sejuk sgt skrg ni...

takpelah Lee....ur time push the oil pedal tu dah kena lock dgn ur wife tp u can still share the story and give advice to those yg masih rancak tekan minyak kan..sharing is caring kan Lee..kih!kih!

shahhana said...

hehe..itu warna tema bilik pengantin kami.teringat pulak zaman dolu2..nanti kang anniversary boleh bergambar macam tu kat studio. gila x.haha. mak oi. advance nye si adik tu...ngeh ngeh..kang esok suruh ibu carikan bini pulak :p

marie said...

hana boleh lagi bergambar kat studio pakai baju pengantin sebab body masih maintain...akak kekononnya anniversary tahun ni (awal tahun hari tu) berangan nak pi shoot gambar kat studio tp body dah tak boleh nak masuk baju pengantin lah hana...sob!sob!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...