Monday, September 26, 2011

Team Building - PNB Ilham Resort, PD (23-25 Sept 2011)

semalam baru sampai dari PD...kan dah bagitau kat entry lepas, aku off jap release tensen ke PD...

mmg aku rasa ni lah outstation aku jap paling banyak aku ketawa...sampai nak terguling-guling, terkucil tau...mmg gegak gempita dgn gelak ketawa...almaklumlah, bila kau dah pi dgn opis mate yang korang dah kenal, feel dia lain dari pi kursus dgn orang tak kenal kan....

nak-nak bila fasililator pun...mak aiii semua hensem-hensem...sedap mata memandang...dah semua sporting-sporting...

dahlah dpt fasi hensem kan, tempat cantik, food sedap...aktiviti best, tak memberatkan minda....relaks aje...dah mmg aku rasa sungguh relaks dari benda2 yg dah aku kena hadap balik hari ni kat opis..

banyak gamabr tapi banyak yg tak proper nak letak kat sini..so aku letak gambar kat resort tu ajelah ye...




 aku tak tau kenapa 2 gambar ni dia letak terbalik, aku dah save duk betui2..tapi bila post, jadi cam ni...maleh dah aku nak betui2 lagi..layan ajelah..












 aku n partner in crime aku yg cuba mendapatkan semula Elaun Berkelakuan Baik..tapi nampaknye mmg tak dpatlah...ha ha ha..nak baik camne ye, hampir2 nak kena lelong dah aaaa....

ni aktiviti akhir....ke rumah api tanjung tuan....tak dpt gambar ramai2 sebab tempat ni sempit...kang ada yg jatuh gaung kan...

9 comments:

Small Kucing said...

Nice shots

Anonymous said...

Marie,ni yang buat suspen ni,gambar ape yang tak proper nak letak kat sini,ni yang bagi imaginasi kerja overtime ni,ahahaha,mesti nakcheck gan Azwa,what is considered improper photos adakah sebab tracksuit,adakah sebab pakai bikini mandi pool,adakah sebab mandi midnight swim kat laut,aduh anyway glad to note that you enjoyed your team building,nah lagi satu tilek punya tilek gambar Marie tengah makan ada buat 2 noticeable observations.1)jari kecil di separate kan sikit dari yang lain bila pegang makanan menunjukkan very alert to all going on,tak leh kena tipu lah tu,yang kedua memandangkan tak ada kuku panjang di trim dengan teliti shows that you are not a reckless person,always thinking how to better your work,home,marriage,kids but always well balance in all you do,ahahahaha wah macam nujum pak belalang dalam cerita Pramlee plak ahahahaha,ok Uncle baru je sampai ke rumah,now unpacking time,raining heavy here sejuk lah malam nanti,bestnye.dr Uncle al

marie said...

SK....ni amateur punya shot ni...tengok my fren punya shots, terus pengsan jap..malu nak tunjuk gambar I..ha ha ha

marie said...

Uncle...biasalah gambar sensored ala-ala majalah mangga kat swimming pool...cannot ooooo...nanti saya kena saman ooo..saya dah mintak advise azwa, dia kata to be safe, letak gambar resort aje...ha ha ha...

dah sampai penang ye...sana hujan ye...make sure before 2 moons, berkin ada dlm almari ye...ha ha ha..nanti managerbuk letak jawatan kan...susah oooo...

alamak...lupalah uncle suka baca jari orang....habislah..nasib baik uncle tak kata, jari telunjuk separate tu..ala ala awwww pulak kan...ha ha ha

Uncle Lee said...

Hello Marie, leher saya da senget ada bunyi....apa pasal you very enjoy ke PD gambar pun senget.
I have to turn my head put on table macham nak tidur tengok your gambar.

Wa hai! You very lawah, mannnn! Nice baju tu. Siapa perumpuan sebelah tu? Da kawain? Boleh hantar resume?

Very nice see PD da lain to my time.
Old days stay at Si Rusa Inn. My last trip to PD was in 1978, I think.

Waa, study team building? So...pegang tangan, sing song first to start the day, climb ladder help each other up?
Share a plate of nasi lemak, eat liew lian, or labbit stew. Malam listen to ladio together? Ha ha.
Nice pics Marie.....you look gorgeous! Phweeeeet!
Cheh! Saya da miss hantar resume.
Have a niceday.
Lee.

marie said...

Lee...i tak taulah kenapa gambar tu jadi senget, padahal i dah save menegak...sabor ajelah..kesian u kena senget-senget kepala..

Si Rusa Inn...i tak taulah still ada lg ke tidak tapi ni dekat dgn area kem askar tu kan...ada a few resort baru dah kat situ...resort pun besar-besar and kalau yg suka kapal layar, boleh stay kat avillion admiral cove....rasa cam kat spain pulak...ha ha ha...

Lee...yg sebelah i tu still single mingle lagi tu...ha ha ha, last 2 week yg i kena course kat Dynasty pun, dgn dia ni jugak...rakan gelak i tu..ha ha ha..group kami nama angry bird, tapi last-last dah jadi group yg paling corot, terus jadi SAD bird...tapi makan, tetap makan...ha ha ha..ni gambar time BBQ nite..and karaoke sampai pagi...ha ha ha

p/s: alah Lee, pandai u nak puji2 i ye...ha ha ha..nanti i belanja liew lian ye...

MOKCIK AZWA said...

Marie...sokong..sokong..gambar 'improper' tak bleh letak kat sini hahaha...nanti uncle Al ngan Lee lagi kena jalan senget tengok gambar2 macam tu hahahaha

Wow..bestnya tempat ni..cantik jugak ya.. gambar senget tu..azwa pun pernah kena..last2 tak jadi post hahaha..

marie said...

azwa..tu lah, sebab i prihatin kat kawan kita yang 2 orang tu lah, i tak letak gambar improper tu..kan silap2, ada yg ambik flight back from toronto and penang ni...ha ha ha...lagipun, i takut depa punya blood pressure go upstairslah...

gambar tu mmg lah....hangit betullah tapi i letak aje sbb tulah, gamabr2 lain improper nak letak...he he he..

Anonymous said...

Marie,dah hilang penat ketawa ke?mesti havoc punya time karaoke tu,lagu apa favourite,mesti lagu sentimental ni,glad you enjoyed the trip,salam dr Uncle AL.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...