Wednesday, October 12, 2011

ok...aku nak balik weh!!!!!

sms dari suami aku semalam..

"kesian adam&johan asyik tanyaibu bila nak balik? x sayang a&j lagi ke? serba salah dibuatnya so abah  cakap ibu work...ibu orang lain work jugak...a&j nak lukis gamabr ibu pun dah lupa camne muka ibu.."

waaaa!!!! dah lah aku dah start mengelabah dgn exam hari khamis and jumaat ni...hati dah kat family ni..dpt pulak sms cam ne...lagilah rasa nak demam homesick nih...

tadi aku tepon si adam n johan ni..tanya depa apasal dah boleh lupa muka ibu...

"yelah...adam nak lukis muka ibu, pastu jadi ayam pulak..."

cheh..tak boleh ke kalau silap2 lukis pun, jadilah teddy bear ke....ni jadi ayam...sabar ajelah..

lagi 4 hari nak chow dari sini....menghitung hari ni...

8 comments:

pizli said...

Hehehee..

Anonymous said...

Marie,aduh LOL twins punya hal,arahahahahaha,adam and johan tu rindu kat Marie tapi Uncle ingat CIK ABANG,yang rindu lebih kut,as the saying goes "absence makes the heart grows fonder"nanti time balik nak lepas rindu tu yang BEST sekali both for the twins and Cik Abang,now just focus on the task at hand insyaallah all will be well,perpatah orang tua2,"BARA DI GENGGAM BIAR SAMPAI JADI ARANG"
"Berakit-rakit ke hulu, berenang-renang ke tepian, bersakit-sakit dahulu, bersenang-senang kemudian"
berbekal dengan doa2 dari kaum keluarga dan kawan2 insyaallah semuanya akan tercapai,just do your best for yourself,your family,your work and your country.salam dari Uncle AL

Uncle Lee said...

Hi Marie, chepat da nak balek? Dua minggu only?
Okay, baik pun chabut sebelum snow jatuh....
How's the weather?
Miniskirt weather ke cover blanket susa nak bangun pagi weather?

Wishing you exceed everyone's expectations in your exam....you dapat P.h D?
Saya kena pangil you 'Doctor Marie..."? Ini da lecheh da biasa Marie, ha ha ha.
Al lagi bagus, dia add gula to your name, ha ha ha.

Okay la, may the Force be with you, and look forward you buat chegu2 sana lintang pukang with your 100% all subjects scores.
Keep well Marie...
Lee.

MOKCIK AZWA said...

adaka patut..ker babahnya yang lebih2 windu tu hahahaha

good luck exam tu Marie..

marie said...

pizli....he he he...dah tak seronok ni sbb dah rindu sgggt kat family..

marie said...

Uncle Al...thanks for the encouragement...yep, saya akan cuba sebaik mungkin..

tang ayahnye yg rindu...tak tau lah pulak, yelah kot...he he he...tapi dia tidur ada kawan..kita ni dah 10 hari tidur sorang2 kan...:(

marie said...

Lee...wah, mana ada i ambik PhD..ni just short course for 2 week tapi ada exam...this is a management oourse tapi u have to pass the practitioner exam utk praktik kan benda alah ni...maybe dia nak kita betul2 faham, baru boleh implement..kan salah implement kan, nanti orang ingat tools dia yg salah..ha ha ha..tu yg dia buat exam tu...ada my classmate yg try again this time sbb last time fail...i harap i luluslah...

and thanks lee..

marie said...

azwa...kalau babah dia yg dah tak ingat muka kita..mmg lah nak kena kan..dlm bilik tu, ada gamabr kahwin ye...harus i make sure dia tengok hari2 ye....ha ha ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...