Thursday, October 27, 2011

weh....hello

mak aiii lamanye aku tak update blog ni...

mmg mendung betuilah cuaca dalam jiwa aku ni dari aku kat UK hari tu, sampailah la ni..

ni pun still tengah ribut jugak ni tapi tak kuasa dah aku nak melayan ribut taufan ni...ha ha ha..

tengahari tadi, dlm ribut-ribut aku ni, sempatlah aku berlunch dgn kawan lama...datang dari Perlis nun hah...ada meeting kat sini..so jumpalah kejap time lunch..

banyak cite nak cite tapi tak sempat....dah tu, entah bilalah nak jumpa lagi....

dia jemput aku pi bercuti kat Kedah nun..katanye, jgn risau, accomodation FOC...wah..wah..wah..banyak jimat tu,

accomodation dah FOC, makan pulak kat penang (sure FOC jugak ehsan Uncle Al..ha ha ha..)..so kiranya kalau aku nak cuti ke utara ni, aku siap duit minyak and tol aje kan..ha ha ha...

ok..harus aku usahakan cari masa cuti ke utara...

9 comments:

Small Kucing said...

Happy Holiday :)

Anonymous said...

Marie,jemput ke Penang,makan2 macam macam ada no problem semua beres,jom jom sila kan ke Penang Pearl of the Orient lah di katakan,cuba try masakan Aunty kari ikan ala Penang,bagitau aje siap ok,and hubby & the twins mesti happy cuti cuti Malaysia.Buangkan cuaca mendung,ribut taufan and replace it with sunny skies and rainbow days with your smile,salam dari Uncle AL.

Uncle Lee said...

Hi Marie, wow, you going FOC trip to Penang?
Okay, as Al will be buying dinner, I guess will be at Gurney drive, when you makan poh pia, oh chien, pasembur, bila masuk mulut one spoon, say, "this one for Uncle Lee".

Have fun....no need worry about Toll. Just mention Al's name. They all know him, ha ha ha.
Don't forget try Noraita's cooking too.

I'll just be here admiring Ariyana and Genessee, their mother too.
Ha ha ha.
Lee.

ainin said...

along nk beats dr.dre.. hadioh bufdayyyyyyyy

ottoman bed said...

humm, another beautiful blog :)

marie said...

SK....ni baru auntie plan aje..tak taulah jafi ke tidak..he he he

marie said...

Uncle Al...ofkos uncle..ofkos...kalau ke penang haruslah mencuba kari kepala ikan auntie Ina kan...uncle masak apa? bubur kacang ke?..he he he..

marie said...

Lee...u buat kecur air liur I lah with all the food list tu..Penang memang havenlah for food..esp street food lah...nanti kalau i sampai ke sana, haruslah we all telegram gamabr tengah makan pasembor kat u ye Lee....he he he

marie said...

adik...dah tengok dah gambar headphone tu..takdelah special sgt...yg RM50 nak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...