Friday, November 4, 2011

salam Aidiladha

ok...selamat menyambut hari raya korban pada semua ye..

selamat bercuti...

aku patut dah cuti hari ni, tapi cancel cuti sebab ada hal pulak kat ofis...

pastu berangan nak balik kul 5.30 pm..tapi sudahnya...dok kat opis lagi ni...dah kul 7 malam dah ni...

suami aku pulak baru tepon, patut plan nak balik petang esok lepas kelas dia...tapi dia cancel pulak, nak gerak malam ni...

aku tak kemas satu benda pun lagi kat rumah tu...tapi takpelah, nak balik  kpg punya pasal, aku sumbat ajelah dlm luggage kan...

mak cik aku pesan suruh beli cokelat berry kat bangi..confirm aku dah tak sempat dah..

ok..chow dulu...minta maaf ye..

9 comments:

Small Kucing said...

Have a save journey :)

Uncle Lee said...

Hi Marie, selamat hari raya haji to you and all at home.
Our good friend in hospital fooling around with the nurses, ha ha ha.
Lee.

Anonymous said...

Marie,Uncle masih recovering kat umah,sakit sikit manja lebih,habis semua kena kerah Bila lagi betui tak? hehehehe,so ari ni Monday,Sweet Marie nak siap2 balik KL le,after spending a few days kat kampong halaman bersama mak dan ayah serta keluarga,Uncle masih lagi rasa perut ni KERAH KETONG,bila makan rasa semua nye MASANG REBANG,minum milo rasa MANIS LETENG,mandi rasa cam BASOH JERUK,pas tu bila di lap rasa KERING GARING,pakai baju tidoq warna PUTEH LEPUT,ni SWEET MARIE mesti tengah SENYUM SOKMO,dengar Uncle sembang ala Trengganu ahahahahaha itu lah bila dah BESAR JALOR masih ada humor,tapi tak leh gelak banyak gerak perut sakit Uncle ni ahahaha,C U SOON FR UNCLE AL.

Uncle Lee said...

Hi Marie, hey, where you now? I miss you. You chabut back to UK? Ha ha.
Have a nice day.
Lee.

MOKCIK AZWA said...

Salam Aidil Adha Marie..

balik KT ker?

Kami gerak malam lepas maghrib hari jumaat lepas..baru balik semlm ke sini..

amboii uncle Al..dlm sakit2 pun sempat lagi nak speaking Ganu yer.. hehehe

have a nice day all

marie said...

Sk...thank you dear..

marie said...

Lee..thank you...and yes, our friend nasib baik tak kena sambut raya haji kat dalam hospital..he he he..:)

marie said...

ha ha ha ha...hati2 ye Uncle Al ketawa-ketawa..make sure tangang dok kat perut deh....kang ada yang kena balik spital pulak kan, jumpa Misi pulok..he he he

marie said...

hai azwa...wah kalau kami ikut plan asal, mmg gerak sama dengan azwa lah, lepas maghrib hari jumaat tu...tapi sebab me sampai umah dah kul 9.30 malam, terus tak larat dah nak simpan barang..lagipun, dengar kat radio jalan jem teruk...balik pagi sabtu lah jawabnye...he he he

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...