Friday, November 11, 2011

Spender + Tandas + hantu....

kisah spender si kembar lagi...

adam merungut kat aku pagi tadi..."ibu, polan (nama kawan dia) kan dia kata kat adik, apasallah spender adik ni semua ada gambar aje..."


"yelah ibu, polan pun kata spender abang asyik ada gambar karton aje..."..Johan pulak tambah..

"aik...macamana pulak polan tau spender korang ada gambar..korang pi tunjuk spender kat dia ke?"

"yelah....kat toilet lah.."

"buat apa pi tunjuk spender kat polan dlam toilet pulak..."..weh, cuak jugak aku tau ...


"tulah...abang dah suruh dia tunggu kat luar toilet tu...tapi dia nak masuk sekali jugak dlam tu...dah abang bukak lah spender sebab abang nak kencing kan...tu yang dia nampak tu..'

"laaaa...apasal pulak dia masuk sekali...kenapa dia tak nak tunggu kat luar aje..."

"apalah Ibu ni..ibu tak tau ke, kat toilet kat sekolah tu ada hantu tau..."..adik pulak nyampuk..."dia takutlah duduk kat luar tuh..."

ish...aku ingat time aku sekolah rendah aje cite hantu kat toliet ni ada...rupanye sampai sekarang pun hantu + toilet sekolah tak dapat dipisahkannye...

tapi seriuslah..time aku sekolah rendah dulu, seingat akulah, aku pernah pi toilet sekolah 3 kali aje selama 6 tahun aku sekolah kat situ..kes takut hantu punya pasal lah....and yang pasti, memang aku suruh kawan aku masuk sekali dalam toilet tu..tapi dia kena pandang pintu ajelah..he he he..

6 comments:

Small Kucing said...

eh memqng la...waktu i sek rendah pun ada dengar cerita toilet berhantu. Sbb tu la mati mati tahan sampai waktu rehat then sekali gus semua serbu toilet. Tak takut sangat.

Anonymous said...

Marie,memang,kalau dulu Uncle kat sekolah,tak de hantu pun,Uncle akan ada2 kan cerita tu sebab bila nak cakap gan member tak leh dalam kelas,so bila time nak gi toilet cam ni "Excuse me teacher may i have pemission to go to toilet and can Lee go with me scared lah got hantu" Teacher answer,ok not too long ok.so ada lah time to borak2 sikit,ahahahahaha,tapi seluar dalam tak pakai katun2 nye cuma ada wordings like BUGS BUNNY,ROADRUNNER,IRON MAN,BEEP BEEP,CAVEMAN,SNOOPY AHAHAHAA,ada sekali member tertinggal kat toilet lupa nak pakai balik or terjatuh basah,ahahahaha,kami punya lah ketawa besar sampai cikgu Miss Hia,sexy jugak pun tergelak jugak and said now you are not wearing hehehehehehe,careful the bird fly away ni semua masa primary school.adoi memories betul lah,ahahahahahaha,story secondary school tak leh kat sini xrated ahahahahahaha.salam dari Uncle Al.

marie said...

ha ha haSK..yelah, dulu i pun ingat, my friends semua mesti pi toilet ramai2...and time rehat lah..kalau dah petang, memang semua tahan balik umah ajelah..tak berani ooo masuk toilet petang2...kih kih kih

marie said...

Uncle...wah, ni tak aci ni...ni dari takde hantu, buat-buat cite hantu nih...jadi hantu curi seluar dalam pulak kan..ha ha ha..:)...

ni mesti uncle and Lee ada teman masuk toilet sama2 nih...ha ha ha..and yelah, kalau tak pakai, nanti bird terbang, susah pulak kan...:)

Uncle Lee said...

Hello Marie, Holy Smoke! For a moment looking at the pics, I thought.....ha ha, never mind, *wink*.
Ohhh, the bahasa word is 'spender'?

Ya, that Al tu pakai macham2 spender dulu, saya pulak malu, also nanti ketawa ta'berenti.
No way I will use these fancy 'spenders'!

Ya la, nak pergi toilet panggil saya....bukan apa, nak lawan spiders, bukan 'spenders'.
Nak cherita about tu form 5 girls, pakai short shorts.
Al bila muda tu lagi nakal pada saya. Saya budak baik....ha ha ha....

Marie, always love your humour. Nanti your anak grow bigger, spender tentu lain fashion, with wordings,
'I take no prisoners'. 'No waiting'! "Mom not in'.
"I don't carry umbrellas'.
'No speed limit'.
ARHAA HA HA HA.
Lee.

marie said...

ha ha ha...dah bocor rahsia Lee pun nampak spender Uncle Al ni..ni mesti confirm masuk toilet bersama ni..takut hantu ye:)

aduhlah, ni nanti my boys jadi teenager, adakah peristiwa pi toilet bersama sebab nak cite pasal short skirt girl pulak ke...pengsan lah...ha ha ha

and talking about spender kan, now kan trend boy and girl pakai seluar pendek and bila tunduk aje, nampak spender...yg boys pulak style pakai seluar londeh sampai nampak getah spender kan...I always said to my hubby...kira macam kekonon i cakap dengan bebudak tu lah.."dik, kalau setakat spender beli kat pasar malam 3 helai RM10, toksah lah nak tunjuk..agak2 kalau pakai la senza ke, mark & spencer ke, calvin klein ke..bolehlah nak tunjuk...ha ha haha"...

tapi kena ingat jugak, that calvin klein punya model dgn 6 pack ye..nyaman aje mata memandang kan...kah kah kah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...