Friday, January 20, 2012

Gong Xi Fa Cai

Aku nak wish all my chinese friend and all the malaysian, Gong Xi Fa Cai...hari ni aku blah lambat sikit dari opis sebab aku jangka mesti highway akan jam habis office hour ni sebab ramai yang kalau rumah/kampugn halaman kat Melaka, Seremban ni, mesti balik ke kampung terus dari opis...aku rasa gitulah sebab kalau kampung aku kat melaka ke, confirm aku buat gitu...he he he..

aku cuti panjang jugak next week....(kejadian familiar kan, asal ada perayaan ye, mesti kita nak join ambik cuti kan...and also join memeriahkan mall kan...)...and aku ni still tak tau suami aku punya cuti approve ke tidak..kalau tak approve, aku berkampung ajelah kat dungun dgn anak2...

ok...see u next week...

p/s: Lee...please check your posr box ye....Gong XI Fa Cai..

4 comments:

Small Kucing said...

Thankiu thankiu. Me balik kampung hari ahad. Hope tarak jam ler. Boring jugak jam sini sana

Anonymous said...

Marie Happy holidays we are still in Thailand jalan2 cuci mata and lots of thai massage for rest and relaxation sambil makAn Tom yam original and shopping for Aussie trip.C u soon salams Dari Uncle AL

Uncle Lee said...

Hi Marie, da dapat. See the pic I took. Thank you. Really nice of you.
You still chuti in Trengganu?
I missed you.
If you eat telor penyur, turtle eggs, eat 2 for me, ha ha ha.

Marie, here's wishing you and family the very best of the Naga tahun.
You stay young, stay beautiful.
Have fun.
Lee.

marie said...

Hai Lee...yes, I pun cuti-cuti 9 days for Gong Xi fa Cai...he he he...kat my town, kat area bandar, banyak tanglung pasang malam-malam...kalau duduk kat pantai malam-malam, boleh nampak tanglung kat town...cantik tau...

and Lee...gong xi fa cai to you too..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...