Monday, February 27, 2012

thanks Lee

walaupun aku takde nun jauh di sana, kat canada nun...tapi sebab kan kawan aku Lee ni dah memang penduduk tetap canada kan...

and aku rasa mesti dia teringat kat aku kala-kala dia menulis nama aku di atas snow kat sana nun...

canada skrg tengah experience heavy snow fall and biasalah kan, kat sana...musim winter dia panjang dari summer....so now, Lee dah start berbungkus lah kot ala-ala penguin bila keluar rumah dia...tapi dalam rumah dia amat cosy...ha ha ha...aku tau sebab aku tengok dia pakai t-shirt aje haah dalam umah..heater memang kena on 24 hours lah tu...


Lee...terima kasihlah sebab sanggup tulis nama I atas snow di sana....and dapatlah i tukar header made in canada...ha ha  ha...walaupun Malaysia tengah panas dan kadang2 ribut di petang hari, tapi i terasa cam i dok main snowman ni hah kat depan kondo u...he he he..

Thanks a zillion Lee...

p/s: kadang kita tak sangka kan dlm internet ni, kita akan bertemu dengan rakan-rakan baru yang banyak membantu kita, memberi semangat pada kita, mendengar rintihan hati kita, memberi pendapat dan nasihat atas masalah kita, membuat jokes bodoh yang buatkan kita ketawa dengan PC time-time depa tau kita tengah down...and I am so proud to say that I have found a few of them ....thank you Allah...

4 comments:

MOKCIK AZWA said...

that's what friends are for kan Marie.. thumbs up Lee, memang gentleman betul Lee nie hehehe..

Uncle Lee said...

Hi Marie, glad you like that ice greetings, ha ha. Nanti next snowfall, more snow I think of something different....waving to you maybe, ya.
But no sweet poke or chuchuk manis, ha ha ha.
You may not have been to Canada yet, maybe one day soon, but your name was here, written in ice.
My compliments.

And Mokcik, thank you for the kind thoughts.
It's great having friends like both of you, my privilege.
Best regards,
From Canada, your friend.
Lee.

marie said...

azwa...tu lah untung dapat kenal dia and Uncle Al tu...orang banyak makan garam tu...ha ha ha..

p/s: Lee, i tak kata u tua tau tapi berpengalaman..i tau u amat anti dgn perkataan TUA...ha ha ha

marie said...

Lee....sebab u tulis nama I atas snow kan, nanti u balik sini, i buatkan your chucuk manis masak lemak cili api ye....ha ha ha..chuchuk manis pun chuchuk manislah, janji sedap...he he he..

and thanks Lee sebab sudi tulis nama I atas snow tu walaupun u sejuk-sejuk....he he he..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...