Wednesday, November 7, 2012

home sweet home....project cross stitch lagi

ni CS (cross stitch) terbaru aku buat....korang bertabah lah ye sebab mesti lately aku upload gambar CS aku je... sementara demam tak kebah lagi ni kan..layan ajelah....he he he
 
 ni aku siapkan last weekend....pattern ambil yg free online...HOME SWEETEST HOME...lepas ni rabak pulaklah poket nak membayar frame gambar...aku dah jumpa kedai frame kat Mantin nih...dekat joo dgn umah aku hah...tapi tak pi hantar lagi....

 ni aku buat tag TQ utk cikgu-cikgu si kembar tu.....amateur punya kerja kan...senget benget kertas tag aku tu kan...ni pasal dok mengunting dan menampal jam 12 malam....he he he..pagi ni cam mata panda hah...


aku bagi cokelat bar aje...so gantung kat cokelat tu aje...10 orang cikgu semuanya....

hat ni ada 2 set...yg special sikit ni sebab dpt botol kaca tu isi cokelat Daim and also cokelat bar tu...special ni utk cikgu kelas si kembar tu and favorite teacher/ustazah depa...depa ni, bila tanya cikgu mana paling suka...ke main lagi suka cikgu Nora english teacher dgn ustazah...tapi aku tengok 2 subject tu nan hado jugak hah...he he he...

3 comments:

Amelia said...

Hi Marie, amboi rajin betul sekejab dah siap satu project. :)
Cantik dan your kerja pun neat and tidy.

Suka you punya little gift untuk cikgu sekolah, good ideas.

I lately dah malas sikit nak buat cross stitch sebab mata rabun. LOL

Have a nice week ahead,regards.

Uncle Lee said...

Hello Marie, I like these, very nice. Glad to know you do cross stitch as a hobby. Not many women today indulge in this hobby.
And love that 'home sweet home'.

When someone does gardening or cross stitch her or his mind is relaxing, and like gardening seeing something beautiful in the outcome.
I am impressed, Marie. Wayyyy to go.
Have fun, simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Anonymous said...

Sweet Marie Keep up the hobby and stay happy always. Keep those beautiful eyes stunning as always. Next project for Hubby tapi jangan untuk bantal peluk ok LOL. Salam Dari Uncle AL

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...