Saturday, February 2, 2013

Berjangkit dah...

Tadi adik aku tepon aku, tanya mesin jahit jenis apa aku pakai..

Rupanye dia dok kat kedai mesin jahit kat kuantan..

Apa lagi, mulalah adegan aku nak menghasut kan...suruh dia beli Abang Mr B..Innovis 950...

Pasal abang Mr B ni boleh buat sulaman...hari tu harga RM4 ribu lebih..

Now tengah promosi, adik aku dpt harga RM2100...Banyak giles diskaun...

And yahhooooo...pasni balik kpg, boleh menjahit dgn abang Mr B pulak....

Tak sabar aku nak tengok hasil dia..

Habislah berjangkit kat adik aku ni...ha ha ha..

Aku tadi sempat pesan tapak utk ruffle...dia beli rm15 kat kedai tu...

And hari ni cik abang aku siapkan tempat benang aku...

 

Suka hati sangat nih...Lepas ni kena rajin pi beli benang lah ni sebab nak penuhkan semua paku tu...he he he..

Next, bila dia nak siap projek bilik menjahit pulak nih..

 

2 comments:

MamaDaniel said...

jom kita borong benang nak penuhkan rak tu.. banyak boleh simpan tu.. hehe.. :)

innovis 950 to boleh sulam2 nama tu ek? bestnyer.... boleh buat bisnes wo!

nur marina said...

mamadaniel..betul ni..kena start memborong benang nih....akak dah jumpa satu kedai jahit dkt taman semarak nilai, dia jual benang buku besar tu Rm1.50 je seketui..tapi choice tak banyaklah..tapi hentamlah, janji murah dan akak boleh beli banyak..he heh e

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...