Tuesday, February 19, 2013

jangan kutuk cap ayam ye...

korang jangan asyik kutuk cap ayam cap pasar malam ye..

low quality ke apa ke..

kalu nak kutuk, pandang kiri kanan dulu tau...takut nanti terkatoi pulak..

tak ke haru...

sebab saya suka cap ayam..


..


...



....





......




......




.......




........




.........


sardin cap AYAM still the best lah....:)

so sapa kata cap ayam kokak brand...;)

8 comments:

Pizli Mat Wazip said...

Haha betul2.. Dan yang paling penting senang nak bukak tak payah guna can opener hehe.

mama arissa said...

setuju sgt la h puan...hehehe

Anonymous said...

Sweet Marie setuju setuju memang best bila kitchen on strike " mogok " ni lah menjadi makanan idaman hati LOL . .... Uncle AL.

Chik Att said...

hahahhahah.... hambek koo

marie said...

pizli...pasal pembuka tutup kan..ni memang satu marketing strategy..mmg plus point di situ kan...:)

marie said...

mama arissa...sardin ni berhantu kan..sekali makan, memang menambah nasi lah...:)

marie said...

Uncle...oh rupanye banyak jugak kegunaan cap ayam ni ye...termasuk menyelamatkan perut mangsa bila RATU mogok nye...he he he..nasib baiklah cap ayam ni senang masak kan..:)

Amelia said...

Hi Marie, lama tak singgah... sorri ya. Sebab busy sangat preparation untuk CNY.

Cap ayam.... best in the world, very versatile selain dari makan dengan nasi. Good for husben yang bininya on strike. LOL

Have a nice weekend.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...