Wednesday, March 25, 2009

Seronok Tak Macam Ni

Today is payday..and tomorrow I'll be on leave until next Monday...

One word to describe it....YAHOOOOO!!!!!

and one phrase to describe the aftermath....BILA NAK GAJI LAGI NI?


So Marina...better control yourself ...don't ever go for shopping spree ok...

3 comments:

putera said...

heheheheh...ko nak pi mana cuti?
belanja aku la mary....dah 3 tahun dah ko nak belanja aku smapai skrg tak kunjung tiba....aku nak ko belanja kat rimbun klasik bdr baru bangi, best.........

N.M.Ibrahim said...

putera..boleh..tapi asal aku ke opis kau, kau memanjang aje kuar..kalau aku dah balik umah, kau kenalah pi ambik aku kat nilai tu dgn Alphard kau and hantar aku balik semula...kalau kau bawak gen2 tu, aku tak nak naik pasal aku dah naik gen2,alphard aku tak naik lagi

putera said...

bertuahnya wife tuan syed ni nak suruh ambik dan hantar ke nilai....amboi2.....banyak cantikkkkkkkkkkkkkkkk!!! dah ler nak menumpang, banyak songel plak....hehehheheh......hari ni tak dtg ke JPM ker? aku bawa alphard hari ni....bukan gen2...persona laaaaa.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...