Thursday, June 2, 2011

Esok cuti!!!!!

Esok aku cuti sehari....budak2 pun tgh cuti sekolah kan..

so esok adalah hari berjimba-jimba dgn twin tu..ayahnye tak boleh ikut sama sbb cuti tak approve...kesian dia..

movie kah? makan kah? or lepak kat umah je?

tak kisahlah apa pun..janji esok cuti...yeahhhh!!!!

8 comments:

Anonymous said...

Marie,selamat bercuti,long weekend,just enjoy your precious time with the twins.salam dari uncle AL MAL.

pizli said...

ye, cuti itu yg penting. haha

shahhana said...

huhu. tu yang jeles tgk kerete org sebelah tak bergerak di pagi hari :P

Uncle Lee said...

Hi Marie, esok chuti? Okay, take the twins to PD, ke Fraziers Hill, or Cameron Highlands, or best....Penang, naik Ferry.....pergi makan ke Gurney drive.
Lepas tu pusing Penang Island.

Or pergi ke Trengganu, Tanjong Jara resort, can do fishing, swimming....
Anyway, have fun, best regards.
Lee.

marie said...

Thanks Uncle Al...tak sangka pulak mak saya buat surprise visit ke umah saya all the way from terengganu..nasib baik saya tak kuar mana2...cuaca panas sangat nak kuar rumah...

marie said...

pizli..betui tu..walaupun tak pi mana-mana..just stay at home aje tp sebab cuti..mmg seronok

marie said...

hana...he he he..cuti sehari je..jiran sebelah kanan umah hana tu lagi best tu..cuti seminggu tu...

marie said...

Lee...tak sempat light the candle..my parent was here...so suka hati depa dtg sini...and my hubby tak cuti...takpelah, next time boleh plan hantar anak ke kampung pulak...ha ha ha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...