Wednesday, July 27, 2011

Laksa! laksa!

Malaysian food BOLEH!!!!!

baca kan news semalam...Penang Asam Laksa was rank CNN's Top 10 Yummiest Food....

Syabar Penangites...

aku pun suka asam laksa penang ni....tp buatnye tak reti sangat...

laksa kuah putih pantai timur pun aku suka...dan itu ajelah 2 jenis laksa yang aku suka....

 picture courtesy of Yahoo...

sila..sila...

p/s: aku tak pernah lagi makan asam laksa kat penang..authentic penang punya...

4 comments:

pizli said...

Ha utara punya laksa memang sedap.

Anonymous said...

Marie,uncle and auntie,nak pos laju pun tak leh,melainkan kalau Marie,turun Penang bolih lah,tapi kalau,teringin sesangat gi Pavillion food court try out kat situ rojak buah Penang pun ada,KWAY TEOW pun ada macam2 ada prices pun reasonable.Kalau nak rasa laksa toronto,tanya Lee,heehehe,dia buat laksa gan putu mayam,hanchos Laksa,hahahahaha,dari Uncle AL.

marie said...

pizli..tu yg teringin nak rasa original penang punya..maksudnya yg betui-betui beli kat penang...ha ha ha

marie said...

Uncle Al...tu lah, teringin nak makan yg penang punya...so nampak gaya mmg kena kumpul duit pi penang ni...hi hi hi...boleh jumpa Uncle sekali..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...