Thursday, July 14, 2011

mood mendung minggu ni...

cuaca kan kdg mendung..kdg cerah..

camtu jugaklah mood aku la ni....nak-nak tgh pulun habiskan posa ganti ni..(insyallah, hari ni hari last dah...puh..lega dah...)

sebab aku posa, cik abang aku pun posa...so bila dia pun posa, so bukak posa tu, kenalah masak proper sikit...

so menu aku so far ni, aku masak, ayam paprik, ikan talapia goreng, sambal tempoyak goreng, udang butter nestum, spagetti bolognese dan burger cemomoih....

tp semua tak masuk blog, sebab apa...

sebab skrg aku pakai handphone RM65 je..sah-sahlah takde camera kan...bila kau dah nak kena bukak kamera utk ambik gambar..dan apabila kamera berada di bilik tidur, dan bila kau dah tak larat nak naik tangga, dan bila kau suruh anak kau ambik, 3-4 kali turun naik, tetap jugak tak jumpa2 kamera yg kau nyorok tu...hasilnye apa....confirm kau kata.."takpe lah...dah...dah.. makan, nak berbuka dah ni..."

dan sebab itulah blog senyap aje ni...

aku harap weekend ni ada kekuatan lah kami nak kuar tengok Putrajaya Flora..minggu lepas nak kuar tapi sebab aku takut sangkut jem roadblock sana sini..so cancel aje plan...

kalau aku pi, aku update blog ni dgn gamabr bunga-munga...ha ha ha..penuh mekar setaman...

2 comments:

pizli said...

Sambal tempoyak? Pembuka selera tu..

marie said...

mmg sedap pizli..tp kali ni buat kureng sikit sbb tempoyak lama..kalau dpt tempoyak baru...mmg meleleh lah air liur..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...