Wednesday, October 8, 2008

Bosannye

Hari ni hari pertama masuk kerja selepas 10 hari bercuti raya...korang pun taulah bila dah lama-lama sangat cuti ni..memang bercinta ke hujung dunialah nak masuk opis kan..

Today...

I wish I am posted in Dungun, Terengganu..hari-hari boleh duk bersembang dgn Mama

I wish I am full Housewife..tak nyah masuk opis, tak nyah ambik minit mesyuarat

I wish I am a millionaires..boleh bagi derma banyak2 kat orang susah n tak payah kerja dah

I wish Cuti sepanjang tahun...boleh duk lepak kat umah dgn hero-hero ku and gaji masuk bulan-bulan..

and I wish..I wish...ajelah sampai bila pun tak kan tercapai nye..

nak post gambar baru kat blog pun takde semangat lagi ni..esok2lah den buat

6 comments:

Ishan_Qureshi said...

Salam Ibu a.k.a Kak Mary,

Pssttt, apa bosan2 ni...tak elok tau anak dara (ops silap, mak dara la) bosan2 camni, takut nanti jadi mama bosan...hehehe! Sebab apa akak bosan sangat ni? Sebab si Shah Shazalli dah lama menghilangkan diri ke?! Si Shah Shazalli tu mcm biskut chipsmore la..kejap ada, kejap takde. Ye la, dah lama rasanya dia tak singgah kat blog kita kan..! Ke dia masih lagi sibuk beraya sakan kat kampung! Ish ish ish...dahsat noo si Shah Shazalli tu:-)

Saya pun sama jugak la...sejak dua menjak ni, saya dihimpit dan dihambat kebosanan yang amat sangat. Entah kenapa, saya pun tak pasti...mungkin disebabkan saya terlalu rindu pada akak...chewah:-)

Ibu said...

akak bosanlah sebab kau takde kat sini nak menceriakan kehidupan di opis ni..kot tak boleh gosip2 dgn kau..

Nu|sance said...

ur wishes are everybody's wishes..

Anonymous said...

memang bosan.....tp bosanku terubat bila dpt chating dgn kawan2yg sudi bersembang.....still in raya mood, thats why nak buat keje pun susah....smlm SS dtg beraya my hse....happening gak...korang bila mau mai?

Ibu said...

farina...kalaulah boleh jadi reality kan...bolehlah jadi mcm Oprah Winfrey, Big Give tu...

Ibu said...

fendi..apsal kai senyap aje borak dgn aku ni..semalam JPM buat open house kan..tak sampai pun kad jemputan utk aku..22 Okt nanti KKM pulak buat open house, aku jemput kau datang ni...aku kan kawan yg baik, walaupun kau kenyang seorang tak jemput aku, tapi aku jemput jugaklah kau..kul 12 tgh ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...