Sunday, October 12, 2008

Open House At Fendi's

Early this morning, I received an sms from Fendi, inviting us to his open house today at Seksyen 3, Bandar Baru Bangi..since my hubby is working the morning shift today, so we went there after maghrib..the main dish of the day (satay) is finished but I do like the nasi himpit and kuah kacang..marveless gitu...the other dished they have are nasi briani, rendang daging, ayam masak merah and mee goreng..

Hidangan makanan hari tu...


Fendi is one of my friend who really have a lots of friend..when we did our DPA together back in 2005/2006...whenever we go out, tak kisah ke midvalley or pasar malam ke..we will surely bump into someone he knows...and his tagline ialah "heh! tu member aku tu"..sampaikan kami selalu sakat dia..."semua tempat mesti ada member kau kan"..but going to his house today, he did prove that he really have a lots' of friend..sampai dah kul 9 malam pun masih ramai lagi di rumah dia..kat luar rumah tu, budak2 dok bermain meriah tul..my twin also did not want to miss the fun..so Fendi, lepas ni makin ramailah member u kan..I was informed that the last guest leaving his house at 12 am..macam rumah Y.B. ni..

wajah kepuasan tuan rumah sebab open house dia laku benorrr...

kami sekeluarga tgh mengadap rezeki...

12 comments:

Ishan_Qureshi said...

Salam IBU,

Abg Fendi wat open house ka? Dia jemput akak sorang je ker? Sampai ati dia tak jemput saya pun..kata sehati sejiwa, tapi open house pun buat2 lupa nak jemput saya. Oh Tuhan, apalah nasib diriku ini...huhuhu!!!

N.M.Ibrahim said...

Hish!hish! si fendi ni memang tak patutlah lupakan u time2 makan ni..u kalau dtg putrajaya mesti tak lupakan dia time makan2 kan..

takpelah, nanti akak buat house warming, akak akan jemput u n fendi sekali..akak jemput semualah...

Anonymous said...

amboi2 si adik kat penang tu mengata abg dia yerk.....kalau jemput asyik bagi alasan jauh disana, buat apa....kalau jemput dan datang tu kira berbaloi la hantar sms pun. memang dok teringat kat semua, tapi memikirkan faktor geografi dan berada di dua benua yang berbeza, takpa lah, kite belanja dia tempat lain yang lagi open....kan mary?

N.M.Ibrahim said...

ye lah fendi..kita tunggu dulu dia tu turun Putrajaya..nanti house warming umah aku, aku nak jemput dia dgn sms n email...kalau tak datang, memanglah...

Anonymous said...

ehhh...ehhh, foto aku tersesat tu...tersalah hantar la ni kat mary....aku hantar foto dia n family jer....'malu aku' dituduh menumpang kat blog org plak....hahahah.....

N.M.Ibrahim said...

takpelah fendi..bukan blog org lain pun, member2 kita aje yg tengok pun..

p/s: patut ada org ingat aku pregnant...kebincitan perut aku jelas ketara tul..

shazali said...

Puan Mary keBINCITan? :))

Alahai...melepas lagi tahun ni..

wei Fendi, len kali register ID blogspot..anonymous ni sume org bley tipu..

N.M.Ibrahim said...

amboi shah..kau kalau tang mengutuk akak cepat aje post komen ye..bila kau nak update blog kau tu..

Anonymous said...

shah...camana nak register ek? shah, aku bole email foto ko beraya umah aku...nak tak.....ada aku ambik ko sefamily.....nak tak?

N.M.Ibrahim said...

alah fendi...dekat choose identity tu, kau click lah Open ID..

Ishan_Qureshi said...

Salam Kak Mary,

Uish, gambo Abg Fendi leh tersesat dalam blog akak! Ermm, bini dia tak marah ke? Abg Fendi kan JEJAKA MELAYU MALAYA TERAKHIR...kang ramai pulak peminat dok kejaq dia...hehehe!!!

N.M.Ibrahim said...

alah..abg fendi tu kan setia orgnye..lagipun dia kan takde blog, nak tunggu dia buat blog, entah bila pulak..so akak tumpang2kanlah kat blog akak dulu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...