Monday, December 15, 2008

The Schedule

For the next 2 weeks, our normal life will be upside down with the moving out and moving in...we needs to repaint the apartment for the new tenant before new year (menghilangkan hasil seni anak-anak I di dinding umah) and all the renovation works in the new house needs to be done before 23 December...which is less than 1 week...hughhhh!!!!

Currently the schedule plans are like this..I pray very hard that everything goes as plan..

  • 17 December - installation of new kitchen cabinet for wet kitchen
  • 18-20 December - wiring work for the whole house + fitting of fan, lamps and other electrical items
  • 20 December - new pipe works & installation of sink for wet kitchen + my twin birthday
  • 21 December - installation of gril
  • 22 December - moving out from the apartment + birthday party for my twin at the nursery
  • 23 December - cleaning works at the apartment

Though the moving will be on 22 December (my sis birthday) but we will officially stay in the new house from 1 January 2009..new year, new house, new start for us..actually it is because I started my twin at the new kindergarten on that day, before that, I still don't have a place to put them in Nilai, so I still have to send them to current nursery in Seri Kembangan.

Talking about new kindergarten, I just bought new school bags for my twin last nite from JJ..get a good price for KIKO knacksack at RM25 each (50% off the original price, kalau tak memang beli kat Nilai 3 aje)..but it is not Ben 10 as planned before..what else do I needs for them...a Ben 10 birthday cake rasanye..

4 comments:

Ishan_Qureshi said...

Salam KAK MARY,

Wah, dah plan buat kitchen segala...dahsat dahsat! Pengumuman penting! Minta perhatian semua kengkawan...kpd sesiapa yg ingin berlojing di rumah saya, anda dikehendaki membawa bekalan makanan sebanyak mungkin, utk diri anda & juga diri tuan rumah yakni saya krn rumah saya tiada kitchen. Aktiviti masak-memasak adalah dilarang sama sekali di rumah saya...hehehe!

p/s: pengumuman ini actually ditujukan khas buat SHAH SHAZALLI. Oit, hang nak mai rumah saya nanti, pls bawak makanan byk2...klu tak mati kering la hang...rumah saya takde dapuq...hehehe:-)

N.M.Ibrahim said...

takdelah dasyat pun ishan..ambik material yg paling murah pun, kalau mcm idaman hati tu dah berbelas ribu pulak..

shah..akak nasihatkan instead kau bawak makan bbasah segala yg makin mahal ni, apa kata kau beli aje dapur 1 tungku utk si ishan ni..kira ala2 present housewarming lah..

Ishan_Qureshi said...

Salam akak,

A aa, betoi tu cakap akak! Tapi alang2 nak bagi hadiah housewarming kat ISH, bagila dapuq yg standard skit. Paling cokia pun yg RM1000.00 ke atas tu je. kan akak kan!!! Ala SHAH, takkan tak bleh kot...drpd ko bazirkan wang berjalan sana-sini, lebih baik ko belikan dapuq utk gue...hehehehe:-)

N.M.Ibrahim said...

ish kau ni ISH...beli paha nak betis pulak..kang si shah bawak dapur kayu kan baru naya..u nak dapur besar2 buat apa, tangga rumah pun takde lagi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...