Monday, January 31, 2011

Beli buku teks

minggu lepas hari selasa..twin tu baru dapat buku teks depa..

dan hari khamis, Johan dah hilangkan buku bahasa malaysia dia..

so semalam, dlm hujan sepanjang hari tu...aku terpaksa drive ke BBBangi sebab ada satu kedai buku kat PKNS yg jual buku teks..

nak pi Seremban, aku tak ariff sangat jalan dlm bandar tu...

so pada sapa2 yg anak-anak nye dah hilangkan mana-mana buku teks tu, bolehlah dapatkan kat situ or kedai buku depan Metro Kajang...kedai lain aku tak taulah ada ke tidak...

2 comments:

Uncle Lee said...

Hi Marie, first of all, terima kaseh for the beautiful CNY card. It arrived just in time. And you the first too.
My wife opened the mail box and laughed, saying, "hey, your girlfriend send your CNY card".
Its really beautiful too. Thank you.

Waa, your son hilang the buku got to drive so far get replacement? Sekolah ta'jual buku tu?
Saya dengar Malaysia hari2 hujan?

Sini pulak, snow....
and as I type this, the snow storm just started. Can see the snow falling now behind me.
Terok by morning, tentu cannot go out.
Going to have a snowy Chinese new year.

Best regards for the Rabbit year, Marie, to you and all at home.
Lee.

marie said...

itulah dia Lee..kedai sekolah tak jual pulak buku teks..so my choice either seremban or bangi..since I am more familiar with bangi, so bangilah jawabnye..

Tulah dia jugak Lee...ur wife very sporting..tak kisah girlfriend u hantar kad..siap pamer lagi kan...my regards to her...

dan selamat beraya di dalam snow...oh..best tu...boleh buat snow angel..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...