Monday, January 17, 2011

Durian!Durian!


pada mana-mana yg suka sangat mkan durian..

aku cadangkan korang pi lah ke secret recipe skrg...

ada kek durian durian..

sedap sangat...and this is seasonal flavour ye..so tak dpt sepanjang tahun..

pi lah sementara ada..korang tak akan menyesal ye..

contohnye Cik Tem..aku ajak dia beli sepotong time lunch..suruh try..

hasilnye...petang balik kerja..dia pi beli sebiji terus...(melampau kan!!!)...

tapi memang tak menyesal lah...sedap...
yang tak suka makan durian tu...boleh main jauh-jauh ye..sebab bau nye mesti korang tak tahan ye...semerbak u...

3 comments:

S.I.H.A.R said...

semalam dah rase..sedap..thanks puan..rase durian sebenar..agak2 krim die tu buat tempoyak pun boleh kot coz mmg dah durian sangat..

marie said...

kan betul cakap saya..mmg sebijik rasa doyan kan...so lepas ni, tak payah susah2 nak bukak kulit doyan dah...

dusun doyan hang tak berbuah ke hajar...

S.I.H.A.R said...

ade puan..mak sy kate dah besar2 dah..lagi sebulan dua gugur la..nanti klu ade jgan isau untuk puan mesti ade nyer..leh la puan buat kek durian mcm sekret resepi tu..nanti cakap kat puan faryna klu die nak durian jugak kene dok kabinet..wakaka..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...