Monday, January 17, 2011

Happy Besday Dear

Selamat Hari Jadi utk cik abang aku...yg ke....pada sabtu hari tu..

takde buat celebration pun..

pi berkelah ke PD aje..semua menu hanya beli di sana je..

aku tanya besday boy nak makan apa..dia jawab nasi lemak..

so nasi lemak sambal udang ajelah pagi tu...

aku lupa snap gambar....

plan utk holiday masih tertangguh sebab masing2 tak boleh cuti..

aku plan nak holiday time CNY ni pun tak dpt sebab aku tak boleh cuti..waaa!!!!

anyway..hadiah besday dia..aku dah kasi bulan November 2010 lagi..baguskan aku, awal2 aku dah kasi hadiah utk si dia...(awal ada makna tu...kih!kih!)

7 comments:

Uncle Lee said...

Hi Marie, your birthday boy has very simple tastes in food.
Nasi lemak. No place put some candles and sing 'happy birthday;'?
My best wishes to birthday boy, many happy returns of the day.
Best regards, Lee.

marie said...

Lee...dia mintak yg dia rasa I boleh buatlah tu..sebab kalau dia mintak beriani ka, lemang ka, ketupat ka...confirm I bawak pi makan kedai ajelah jawabnye...kih!ih!(psst..tu I ada hati lagi tu nak berangan bukak kedai makan bila pencen nanti...)

Uncle Lee said...

Hi Marie, ha ha ha. I love your humour.
My wife making poh pia for my coming birthday, another lady friend, she's a Thai married to a Malaysian making thai tom yam noodles.
And I will for the first time inviting a blogger friend met 2 weeks ago here for the dinner party our place.

But no birthday cakes! Candles berat, ha ha.
Your mentioned of buka kedai makan....my very good friend Zul in my blog comment his isteri Che Fima has her own restaurant.
But now expecting a baby anytime...
has a ha ha, very sexy replacement cook nama Noraita.

You must have seen my friends, Police Chief, Al tarek kaki about her.
You have a fun weekend, and simpan satu lagu dalam hati.
Lee.

Faryna said...

kak, birthday present dia yg kita gi beli sama2 aritu tu ke? sure ke tu present utk dia? hehehe

marie said...

Lee..already read about your besday celebration and your "klik klik" with ur new digital cam..nice view ya!!!..hope to see more of your klik-klik in ur pondok...

and I also hope Che Fima with safely deliver her baby soon...cuma itu Zul, tak yah lah pi cari baju baby kat thailand lagi...jusco punya baju pun dah cantik2 dah...kah!kah!

and see pic of Will in your blog too...looks like a very well mannered young gentleman..helping ur wife in the kitchen..nasib baik u takde daughter kan Lee..kalau tak...habis ceritalah, Will dah belajar ninjalogy u..tackle the mother first...puji her cooking...habislah u...cannot tolak Will dah..

and happy besday Lee..

marie said...

Cik Tem...yelah, itula present ye..tak kosa lah akak nak pi membeli lagi present utk dia ye...tapi la ni ok sikitlah..sebab jiran sebelah pun ada benda alah tu..so bolehlah dia tutorial bersama..

eh..kita tak nak buat jalan-jalan klik-klik ke...nak upgrade skill ni..

Uncle Lee said...

Hi Marie, ha ha, ya la, that Will da belajar all my Ninjalogy since my 1st blog 7 years ago.
Kalau ada 16 years old daughter, habis cherita, ha ha.
He is very well mannered, a very good boy, someone any SYT will be proud take home show mummy. Ha ha.
Have a nice day.
Lee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...