Monday, June 11, 2012

mana satu idaman kalbu erkkk...

orang dok sibuk puasa sunat dalam bulan syaaban kan....next month dah nak sambut ramadhan..kejap aje kan....aku masih ada 3 hari ganti posa yang tak buat lagi...Insyallah, next week nak habiskan semua hutang posa...

dan orang dalam FB dah banyak yang dok promote baju raya...aku ni idoklah gila Facebook ni...and tak pernah lagi beli online baju raya...tapi sesekali cuci mata dengan baju-baju yg dijual kat FB ni, boleh jadi rambang jugak ehhh mata aku kan...

so mana satulah idaman kalbu...semua aku rasa cantik...cantiklah kan sebab dok pakai kat anak patung ukuran 32-26-32 kan...ha ha ha...


 aku takde lagi baju shocking pink..cantik pulak aku tengok yang ni..

 pastel pink memang kegemaran aku...sampai mak aku pun dah bosan tengok almari aku, asyik kaler pink aje...agak2 umur dah boleh ada anak dara ni, maybe aku kena start suka kaler lain pulak lah...he he he..

 yang pink ni pun cantik jugakkan...

ke aku kena ambil yang kelabu ni jah...tapi yang merah menyala kat sebelah tu lagi menyerlah kan...

pening...pening....

pening...memikirkan boleh ke badan aku muat pakai baju ni, cantik-cantik cam patung tu pakai nih....

usaha tangga kejayaan kan...!!!!!

ok...entry pening aku di petang hari...

gambar boleh gi kat FB Baju Kurung Cotton

10 comments:

Small Kucing said...

ni kena try dulu sebelum beli. susah jugak nak beli online

pizli said...

Merah or pink, yang lain² tu tak cun lah hehehe..

Amelia said...

Hi Marie, yang merah tu cantik, jangan lah aysik semua pink unless you nak look like barbie doll ke?

Tapi I pun tak pernah beli online, takut tak muat nak tukar susah. Ini 32-26-32 tentu I pun tak boleh masuk zip mesti pecah. Kena cari L yang atas 36 punya. LOL

Have a nice day, selamat malam.

P/S I ada tingal message untuk you kat pondok Toronto.

Anonymous said...

Sweet Marie tak yah dok ingat2 banyak about which color suits u best. Trust me all colors will suit you as you have lovely fair skin tone and incredibly sweet smile that will make colors smile also, just go for it and you will look good Salam dari Uncle AL

Anonymous said...

Sweet Marie,oh ya sorry lupa tadi nak tanya,have u heard from Queenie,dah banyak hari dia tak update and last kata nak titun,sampai sekarang no news tak kan lama sangat mimpi ke Tahiti kut? i am quite worried as she is normally up to date anyway you if you know or anyone tahu please calling calling ye thanks,uncle AL.

marie said...

SK..betul tu..tu yg risau jugak..takut tak muat...tapi seller ada letak ukuran cuma auntie punya tali tape tu kat mana yee???

marie said...

pizli....nampaknye i pakai pink lagilah tahun ni...he he he..thanks for the opinion...:)

marie said...

Mel...merah tu mengancam kan....ni mau i pi beli 2 helai ni...jap i nak count duit syiling dlm purse, cukup ke tidak...ha ha ha...nampak gaya kena tunggu gaji end of this month lah dear...i dah habis duit memborong pinggan mangkuk kat rantau panjang cuti-cuti malaysia hari tu...:)

marie said...

Ok Uncle...will opt for shocking pink tu lah..biar orang semua choking makan ketupat tengok saya nanti...ha ha ha..

and yes, Queenie tengah tidur panjang lah tu, mimpi party lah tu...cuma saya risau takut nasi hangit kat dapur je kang....ha ha ha..

take care uncle

Amelia said...

Hi Marie & Uncle AL,

Kak Q sihat & still in one piece cuma schedule catering dia full house. Buat sementara takder masa nak blogging or BW.
Kak Q kirim salam to both of you and thank you for your kind thoughts.

Psstt... Uncle AL, hutang I kopi-peng 1 gelas ya!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...