Monday, June 18, 2012

Sate!!!...sate!!!...sate tulang!!!!...

ni gambar lama dah...dah sebulan lebih kot...aku pi makan sate tulang kat senawang...ada 2 kedai yang jual sate tulang tu...dua-dua aku dah rasa...dua-dua sedap...cuma tang servis, kedai yang ni cepat, maybe sebab tak ramai orang kot...ni kedai yang hujung mengadap ke sate kajang samsuri, kedai mengadap padang...

ni area yang banyak2 kedai kat tepi giant senawang tu..kedai yang satu lagi tu mengadap kedai Ice-room....

korang yang tak pernah try lagi sate tulang ni kan...adalah dinasihatkan sangat utk mencuba...sedap...esp pada orang yang suka meratah tulang cam aku nih..harga dia secucuk RM1...biasa kami ambil 15 cucuk ..kenyang makan 4 beranak....




 kesian aku tengokkan si Johan ni makan skrg ni...dia ni dah masuk zaman rongak...susah benor nak makan hah...

budak rongak empat....ha ha ha...

6 comments:

pizli said...

Macam best, tapi Senawang tu macam jauhla pulak.

Small Kucing said...

sate tylang? ada address ke or nama shop...rasa nak gi cuba

Anonymous said...

Sweet Marie,ni apa dah jadi asyik dok cerita pasal makan aje jangan2 mengidam tak? senyap kalau senyap tak ada n3, sekali n3, 3 satu hari semua about food ahahahaha ni mesti ada isi kut insyaAllah,keep smiling and be happy always.. suruh hubby water the plants selalu.hehehe ..Uncle AL.

marie said...

Pizli..actuallynye dah tak jauh dah dengan highway Lekas tu...u masuk highway Lekas kat Pajam tu, terus aje sampai ke exit Paroi, dari exit paroi tu u akan jumpa traffic light, pergi straight aje...and u akan sampai ke deretan kedai2 di sebelah kanan...restoran ni kat area kedai2 tu lah..kalau u dah sampai ke Giant, meant you dah terlepas area kedai tu...tak sampai 30 minit pun dah sampai..he he he...cubalah bawak anak2 and liza pi makan kat situ...sedap...;)

marie said...

SK...auntie tau direction kalau dari highway Lekas tu...macam yang auntie jawab pada pizli...kalau plus highway, auntie rasa kena keluar kat exit senawang and then kena cari Giant Senawang, dia kat area kedai2 berdekatan situ...

marie said...

Uncle...ni bukan kes mengidam ni..ni sidrom orang ganti posa, semua makanan nampak sedap aje..tu yg dok godek gambar2 makanan yang ada dlm kamera tu...buat hilang pahala posa aje kan...teruk tul...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...