Monday, January 5, 2009

Food okeh!!

Saje nak share gambar makanan yg ada dlm simpanan..tak tau nak buat n3 apa yg terkini

nasi chicken hot plate ke apatah..tak ingat dah..kat food court Mines

chicken chop..juga di food court Mines

kegilaan terkini saya..sedap isinya walau tak sesedap haddock

dah siap di goreng...

cencaru goreng...dah lama sgt dlm fridge, tak tau nak masak apa..goreng aje..cicah budu..

ulam dan karipap segera

paprik daging..keras sgt dagingnye pasal salah potong..boleh gitu

nasi embeng di Bangi with cik tem

2 comments:

shazali said...

kak mary, menu chicken chop tu guna fillet ayam jenis "maryland" kan? tak best...saya suka satu jenis fillet tu (lupa namanya)

saya ni penggemar chicken chop..dulu2 masa bjalan ke KLCC or MidValley, mmg tak miss menu ni kat area food court. But, since skrg depa pun dah pakai ayam "maryland" ni, dah kurengggg skett..

apasal la tetiba laju part makan ni ek? hohoho...nampaknya t/hari ni saya lunch sorg2 la, cikgu!

N.M.Ibrahim said...

yup shah..kureng sikit rasanye tapi kat food court tu depa kasi 2 keping lagi..kenyang jugaklah..fries dia ciput aje..

biasa yg sedap tu depa balut mcm tepung goreng kpc kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...