Tuesday, May 3, 2011

kdg-kdg Jiwa sedih..tapi

isnin cuti...

selasa sibuk giles..sampai aku sempat makan 3 ketui goreng pisang dari pagi tadi...

dan skrg kul 6.45 ptg...perut dah berkeroncong mintak di isi..

dan dlm jiwa sedih-sedih cam ni...
dpt boss  yg sudi share dinner dia...

terubat sikit jiwa parah ni...

sila..sila..ye...

sedap ni...nak2 tgh hujan dan perut kosong...

8 comments:

pizli said...

Ketawa saya kat sini tapi memang menguji iman gambar tu.. Hehe..

marie said...

tu lah pizli...rezeki jgn ditolak kan...nak-nak perut keroncong, lagi nak tolak rezeki ke..hahaha

Anonymous said...

Marie,perut main lagu keroncong tak ada problem,jangan dia main lagu twist/rock and roll macam Lee toronto punya music sudah,ahahahahaha,perut sakit,lutut goyang,tulang sakit,aduh parah nak kena cari ubat nasi kandar PELITA pulak,Enjoy Marie jangan tak enjoy,from old man young at heart AL MAL.

marie said...

Tapi AL, bukan kawan kita kat toronto tu still young ke sebab dia kata the moment he not interested with XY, then that is the day he is old...so tengok dia punya commercial kat blog tu..dia mmg banyak muda lagi tu...

cuma tu lah, bila twist/rock n roll..kena mintak u standby minyak chap gajah..ha..ha..(ke both of you guys mmg saling standby minyak urut..ha ha ha)

hari ni dia senyap aje kan...toronto dah snow balik kot...

See u AL

Anonymous said...

Marie,bukan apa uncle AL ingatkan dia senyap2 ada udang sebalik mee tu,mesti project new story,buka diary lama tu,dia memang a perfect gentleman,a good kind hearted person susah cari macam dia,best friend lah katakan,i miss him alot,ingat nak buat trip ke toronto soon nak tengok dia bolih twist and turn lagi tak ahahahahaha,Salam dari Uncle AL buat Marie,ni nak suruh aunty masak rendang daging nak kena pujuk lagi alahai nasib nasib,ahahaha...

marie said...

Uncle AL..I am sure auntie cook better than this (yg ni tapau dari cafe ofis)...sebab Lee said, u won a gold medal with auntie...

Ye lah, Uncle AL so lucky sebab membesar sebagai johan dgn Lee...i dpt jadi kawan cyber aje (tapi still suka hati sbb baca blog dia, ada banyak pengajaran dan banyak ilmu history..ha ha)..tapi tu lah, dia nak simpan cerita songkok for "rainy day"...nanti bila Uncle Al melawat dia, jgn lupa bawak songkok tu ye...so nnt bolehlah kami baca kisah itu..

Uncle Lee said...

Hello Hello hello, patut la telinga saya pulak gatal.... ada orang2 mention nama saya ni.....ha ha ha.
Marie, that curry, saya ta'chukup makan.
Roti pun at least lima pieces.

Pagi ni my weighing scale punta tunjuk, 205 pounds!
Hey....jangan terperanjat. Bukan gemok. Shapely lagi....evenly spread out.
Machan my SIL chakap, "you are my big Tddy bear", arhaaaa ha ha ha.

Saya ada busy sekarang...tada time nak korek chari cherita lama....
Tengok la esok akan datang.

Ya, tu Al punya Isteri dulu Miss Penang, itu la Gold medal dia.
Luckily he saw her first, ha ha....kalau tidak it will be the war of the roses. Arhaaaa ha ha ha.
Lee.

marie said...

Hai Lee...patutlah u senyap aje kat blog u tu..busy ye...takpe...di maafkan...

patutlah Uncle AL kata u are a very gentleman man...u sgt baik hati dah tak rebut the "rose" tu..kalau tidak, mesti dah perang dunia punya..and Mrs AL mesti cantik sgt..Miss Penang tu...both of u best friend mmg pandai...both dpt gold medal..I am so happy for both of u...

and stay young at heart selalu ye...jgn pakai jeans ketat bawah pusat dah...(tu dah tak young at heart..tu dah jadi tak kena tempat)..

U don't need to worry about your weight sbb with your height tu, ur BMI is still ok...heh! ada kamera baru tu, klik lah gambar u and ur wife...mesti comel ur wife sebelah u..

Ok Lee...see u and enjoy ur curry ye..(wonder Uncle AL dpt pujuk auntie masak rendang or not?)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...