Friday, April 22, 2011

Justin bieber


tgk the star hari ni..
tengah hangat dgn jsutin bieber punya demam..

katanya nak buat konsert kat malaysia..dah dkt kot sbb dia dah sampai..
(aku tak baca citenya, just tgk gambar dia aje..)

tp sebab dlm umah aku tu, takde teenager kan...

so aku tak tau..apa lagu justin ni yg sedap sgt..sampai jadi kegilaan ramai..


kalau compare dgn zaman aku dulu, gamaknye justin ni ala-ala demam NKOTB lah kot..
dulu aku pun kena jangkit jugak demam NKOTB ni..habis lagu semua aku hafal lirik..poster tak yah cakap lah..cuma aku takdelah nak gantung-gantung poster artis (nak dengar mak aku menjerit, buatlah...)

ermmm..entahlah..nanti aku google lagu-lagu justin ni..

4 comments:

pizli said...

Wife saya Take That, ada collection video tape tu..

marie said...

ha ye lah..take that pun saya suka jugak..tp masa tu saya dah tak early teenage lah..dh form 5, uni. time dah (tua ye aku...)...tapi take that mmg best..

tu zaman kita muda dulu..la ni, heartthrob lainlah pulak..zaman depa pulak..kan..

Uncle Lee said...

Hi Marie, I stopped reading the newspapers the day I retired, hardly wear my watch too....
as I have worked 30 years without a real break.
So today I just stay easy....
And only thru blog postings like your I learn of latest movies or who is who among actors.

Not familiar with this Justin fellow.
Dia sakit ke?
You have a pleasant week.....
Best regards.
Lee.

marie said...

ha ha ha Lee..Justin tak sakit lah Lee...cuma peminat dia yg "sakit" sebab histeria dia dtg perform concert kat sini..dia ni kiranya idol teenagers today lah...tapi I pun tak tau lagu mana yg dia nyanyi...ha ha ha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...