Thursday, April 7, 2011

Sate Mas...sate mas..

selalu kalau pi Medan Sate Kajang tu...kita order sate samsuri kan..

tapi sesekali tukar selera...cuba Sate Mas pulak..

still dlm kompleks medan sate yang sama..

ada macam-macam jenis sate..sate rusa pun ada...

cubalah..pasti tak menyesal..

4 comments:

pizli said...

saya dah lama kecewa dengan Haji Samuri sebab sate dia tak masak. Dekat branch Bangi dengan Awan Besarla.. Dekat Kajang tak pernah pergi lagi.

Sate Mas ni memang boleh lawan ke? Hehe, teringin jugak nak try.

marie said...

bagi saya yg suka sate manis-manis ni, mmg sedap..sesekali tukar selera..tapi kawan saya kata, kat BBBangi, kat restoran urat keting..sate dia power..tp saya tak pernah cuba lagi...

Uncle Lee said...

Hi Marie, I have eaten satay Kajang, satay Alor Star to satay Kota Baru. but ta'pernah satay mas, ha ha.
But it sure looks delicious.

If the satay is called 'satay mas'....what about the ketupat?
I sure miss eating satay.....sini ada juga, tetapi not the same, see the man bbq the satay over an open fire.
You have a great week. Jangan lupa water the plants.
Lee.

marie said...

Lee...satay mas ni duk sebelah aje dgn sate samuri kat Kajang ni..skrg ni kat medan sate kajang tu, ada pelbagai jenama sate dah..nanti u balik kampung, kita pi makan sate kat kajang ye (tapi la ni, kajang amat sesak..jem teruklah..)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...