Friday, March 25, 2011

Ayam goleh Pantai Dalam

lama dah tak merasa...

rindu lah pulak...

RM19/seekor...sila..sila ye...

6 comments:

pizli said...

Wah sedapnya rupa...

Uncle Lee said...

Hi Marie, I never ate this ayam tergolek....looks sedap best ni.
Tu ayam kampong ke? I suka ayam goreng.
You have a pleasant week, Lee.
ps, ada water the plants?

marie said...

pizli...mmg sedap...still rasanye ayam golek yg paling sedap saya rasa..cuma jauh sikitlah dr Nilai ni nak ke sana..

marie said...

Lee...ayam golek ni mmg sedap..kulit dia garing-garing...I love it..tapi dia kat area Pantai Dalam, near University Malaya..jauh jugak dr umah I...tapi teringin punya pasal kan...pergi jugak..

Hah!hah! Lee...never forget to water the plant dah..nak-nak bila tengok bunga dah makin banyak...suka hati I tau...tq..

lien said...

orang pun teringin nk makan..ari sabtu tadi g sana..penuh gler orang..nak parking pun susah..aissshh, kecewa bangat tak dapat makan..:(

marie said...

lien..akak kalau nak pi sana, akak bertolak dlm kul 10 pagi..so sampai kul 11 pagi, elok-eloklah ayam pun dah masak..org tak de sngat time tu tp time lunch, mmg penuhlah..

skrg..depa ada jual perapan tu tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...