Thursday, March 24, 2011

reda sikit...

hari ni reda sikit kekalutan di opis..

hari ni...sempat aku breakfast sebelum start kerja kul 8 tadi...

hari ni..sempat aku tengok email bila masuk opis..

hari ni...sempat aku bercakap dgn darling aku bila dia call tadi..(dia memang tiap-tiap pagi akan call aku...saja say hello..)

dan hari ni...

hari gaji....yeaaahhhhh!!!!...

alamanda jom....

3 comments:

pizli said...

Wah awalnya gaji.. Hehe.. Sekarang dah jarang pergi Alamanda, sejak ada cinema hari tu la sebab parking sesak sangat hehe..

heart tamimi said...

buat ada lg 1..arini sempat puan update blog..hehe =)

marie said...

pizli: kat putrajaya ni, itu ajelah tompat yg ado utk mencuci mata...cuci mata jelah...heh!heh!

heart: yelah, lupa nak tulis yg tu..moga2 kekalutan itu reda sepenuhnya lah..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...